Μαίρη Κοντολούρη: Η μάχη με τον καρκίνο και ο σκύλος που της έσωσε την ζωή

Η εκπληκτική διαίσθηση που έχουν τα σκυλιά είναι γνωστή σε όλους. Έχουν γραφτεί άπειρες ιστορίες για το πώς οι τετράποδοι φίλοι μας διαθέτουν την μαγική ικανότητα να προβλέπουν μία κατάσταση από την οποία προλαμβάνεται σε ακρετές περιπτώσεις το κακό. 

Μία τέτοια ιστορία είναι αυτή της δημοσιογράφου Μαίρης Κοντολούρη όταν ο σκύλος της με τον τρόπο του την προειδοποιούσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς η ίδια να το έχει αντιληφθεί. 

Η Μαίρη Κοντολούρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Δύο στη 1” και στη Ζωή Κρονάκη όπου η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη της με τον καρκίνο και τον σκύλο της που της έσωσε τη ζωή.

«Το 2016 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού, ήταν μια μορφή αρκετά επιθετική. Ο σκύλος μου, όντας άρρωστος ο ίδιος, ερχόταν κι έβαζε τη μουσούδα του στο στήθος μου κι έκλαιγε.

Λίγες ώρες αφού ξεψύχησε ο σκύλος μου, πήγα κι έκανα υπέρηχο και η γιατρός επιβεβαίωσε τους όγκους στο στήθος.

Επειδή είχα μαστογραφία έξι μηνών, μου είπε η γιατρός “τι σας έφερε εδώ;” και της είπα ο σκύλος μου. Και μου είπε “πρέπει να τον ευχαριστήσετε γιατί θα σας σώσει τη ζωή”», είπε αρχικά η Μαίρη Κοντολούρη.

Η Μαίρη Κοντολούρη είπε στη συνέχεια: «Μετακόμισα στη σοφίτα του σπιτιού για να μη με βλέπουν τα παιδιά χωρίς μαλλιά».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ