Το πρώτο charity shop για την στήριξη των αδέσποτων ζώων βρίσκεται στην Ξάνθη!

Δεν προοδεύεις με το να στέκεσαι στο περιθώριο. Κάνεις πρόοδο υλοποιώντας ιδέες. Και ο σύλλογος “Αδεσποτούλια της Ξάνθης” έκανε ακριβώς αυτό. Δημιούργησε το πρώτο charity shop, μία όμορφη και ζεστή γωνιά με μεταχειρισμένα είδη, για την στήριξη των αδέσποτων ζώων.

Στο Your Good Karma Shopσυγκεντρώνονται ρούχα, παπούτσια, τσάντες, βιβλία, βινύλια, διακοσμητικά, παιχνίδια, κοσμήματα σε άριστη κατάσταση με σκοπό να πουληθούν και να συγκεντρωθούν χρήματα για τα Αδεσποτούλια Ξάνθης.

Η πρόεδρος Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου με την εξαιρετική της ομάδα, όπως την Νατάσσα από την Κομοτηνή, και τους εθελοντές του συλλόγου Μαρία, Δάφνη και Σοφία, σας υποδέχονται πάντα με πλατιά χαμόγελα στο κατάστημα για να εξυπηρετήσουν.

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και αναταποκρίνεται θετικά» λέει στο pet-in.gr η Μαρία. Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι στο κατάστημα φιλοξενούνται δύο “μουσούδια”, η Ρίτα και ο Φίλος (φωτο) τα οποία ξαπλώνουν αναπαυτικά στις ζεστές τους κουβέρτες.

Στο έξυπνο αυτό κατάστημα θα βρείτε second hand αντικείμενα και όχι μόνο, και τα έσοδα διατίθενται στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τη σίτιση αδέσποτων ζώων. Συγκεντρώνει καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα προϊόντα σε άριστη κατάσταση απ᾽ όλη την Ευρώπη.

Your Good Karma Shop

Το κατάστημα μάλιστα συνεργάζεται με μεγάλη μεταφορική στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη που μπορεί να τα παραλάβει στον χώρο της και να τα στείλουν δωρεάν.  Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Το Your Good Karma Shop” βρίσκεται στην οδό Περγάμου 14 και Δαγκλή, στην Ξάνθη.

Your Good Karma Shop

Τα Αδεσποτούλια Ξάνθης είναι ένας φιλοζωικός, εθελοντικός σύλλογος αναγνωρισμένος από το κράτος. Δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από το 2013.

Η λειτουργία του σωματείου αφορά τη συλλογή και μεταφορά εγκαταλελειμμένων, τραυματισμένων ή κακοποιημένων αδέσποτων ζώων, ιατρική περίθαλψη, αποπαρασίτωση και στείρωση των ζώων και εύρεση κατάλληλων οικογενειών που θα υιοθετήσουν τα συγκεκριμένα ζώα.

Ενημέρωση του κοινού μέσα από κοινωνικά μηνύματα που προβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Ο Σύλλογος δεν λαμβάνει καμία κρατική ενίσχυση και βασίζεται αποκλειστικά στην βοήθεια των εθελοντών.

Αδεσποτούλια Ξάνθης

Το καταφύγιο του συλλόγου εξαρτάται μόνο από δωρεές και την αγάπη των εθελοντών και φιλοξενεί πάνω από 120 σκυλιά. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα καταφύγια της Ελλάδας και είναι αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά για την πρωτοπορία του και το αδιάλειπτο και συνεχές έργο του.

Προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας, να καλύψουμε τα έξοδα του καταφυγίου καθώς και τα κτηνιατρικά έξοδα που αφορούν στην στείρωση και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, τα Αδεσποτούλια Ξάνθης άνοιξαν το πρώτο Charity Shop για αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα. 

Στο καταφύγιο είναι οι εθελόντριες Ναταλία, Γκιουλντέν, Λυδία, Ηλιάνα και Ιώαννα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ