Η Κάρι Άντεργουντ απέκτησε νέο μέλος στην οικογένειά της – Γνωρίστε την Τσάρλι

Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, η 39χρονη Κάρι Άντεργουντ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες ενός χαριτωμένου, χρυσοκάστανου κουταβιού στο λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε ότι υιοθέτησε το κοριτσάκι, το οποίο ονόμασε Σάρλοτ Νίλα Φίσερ. Ωστόσο, σημείωσε ότι η Σάρλοτ έχει το παρατσούκλι “Τσάρλι”.

«Τη γνώρισα όταν οι υπέροχοι άνθρωποι στο @pincdogrescue έφεραν μερικά κουτάβια στο χώρο για να μας κάνουν όλους να χαμογελάσουμε», μοιράστηκε η Άντεργουντ. 

«Ψάχναμε εδώ και καιρό το κατάλληλο κουτάβι για την οικογένειά μας και αυτή φαινόταν πολύ καλή για να είναι αληθινή! Είναι ευτυχισμένη στο σπίτι παίζοντας με τα αγόρια της… και η Πένι και ο Ζέρο ανταποκρίθηκαν καλά και γνωρίζουν τη νέα τους αδελφή… Σας ευχαριστούμε, Pawsitive Impact NC Dog Rescue για όλη την απίστευτη δουλειά που κάνετε και σας ευχαριστούμε που φέρατε αυτό το γλυκό κορίτσι στη ζωή μας!» συνέχισε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood)

Η Τσάρλι εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια της Άντεργουντ, η οποία περιλαμβάνει τον σύζυγο της τραγουδίστριας, Μάικ Φίσερ, τα δύο τους παιδιά, τον Ισάια, 7 ετών, και τον Τζέικομπ, 4 ετών, και τα δύο σκυλιά του ζευγαριού, τον Ζέρο και την Πένι.

Ωστόσο, η σταρ της κάντρι μουσικής είχε και έναν άλλο σκύλο που ονομαζόταν Έις, αλλά ο πέθανε τον Απρίλιο του 2022.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ