Η Αλίκη είναι ένα… λουλούδι και το μόνο που της λείπει είναι ένα σπιτικό

Η Αλίκη είναι ένα όμορφο λουλούδι και το μόνο που της λείπει είναι να βρει το παντοτινό της σπίτι. 

Η όμορφη Αλίκη είναι άλλο ένα εργαλείο κυνηγού που αφέθηκε στη μοίρα του και μάλιστα άρρωστη και έγκυος. Στάθηκε τυχερή στην ατυχία της και περισυλλέχθηκε από τον Δήμο Ελευσίνας και αφού διαχειρίστηκε μέσω του ΔΙΚΕΠΑΖ, επέστρεψε στις υπόλοιπες μουσούδες στο Clever Canin, με τις οποίες ζει αρμονικά.

Είναι μία όμορφη κυρία 6,5 χρονών – με εκτιμώμενη ημερομηνία γέννησης 06.10.2017 – και ζυγίζει 24 κιλά. Φέρει τσιπ με αρ. 900057602112125, είναι αποπαρασιτωμένη, εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Αυτό που της λείπει είναι μία υπεύθυνη υιοθεσία – ένα σπιτικό δικό της – ένας άνθρωπος ή μία οικογένεια, η οποία θα την αγκαλιάσει – θα την σεβαστεί – θα την αγαπήσει και θα της δώσει την ευζωία που της αρμόζει.

Όποιος θα ήθελε να την γνωρίσει από κοντά και να της δώσει την δεύτερη ευκαιρία, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με την φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας «Αδέσποτα Μυστήρια».

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®.

Φωτ.: Αδέσποτα Μυστήρια – φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ