Συνεργασία Apple με 3DPets για τη δημιουργία προσθετικών για σκύλους με ειδικές ανάγκες

Η 3DPets είναι μια καινοτόμος και φιλόζωη εταιρεία που χρησιμοποιεί την τρισδιάστατη εκτύπωση για να απλοποιήσει τη δημιουργία προσαρμοσμένων προσθετικών και αναπηρικών αμαξιδίων για σκύλους.

Αυτό που κάνουν είναι να στέλνουν στους γονείς σκύλων ένα κιτ χύτευσης για να φτιάξουν ένα καλούπι από το σώμα του κατοικίδιου τους. Στη συνέχεια, το καλούπι αποστέλλεται πίσω σε αυτούς, όπου χρησιμοποιείται για την τρισδιάστατη εκτύπωση ενός προσθετικού ποδιού ή αναπηρικού αμαξιδίου που προσαρμόζεται σε κάθε κουτάβι.

Η 3DPets συνεργάζεται με την Apple, η οποία αποδεικνύει ότι με τις νέες λειτουργίες TrueDepth και LiDAR του iPhone, μπορείτε να σαρώσετε το σώμα του κατοικίδιου ζώου σας με την κάμερα του iPhone και να παραλείψετε εντελώς την αποστολή και τη δημιουργία εκμαγείου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by apple (@apple)

Με τη δύναμη μάρκετινγκ της Apple, περισσότεροι γονείς με ανάπηρα ζώα θα έχουν λύση για τα προβλήματα κινητικότητας του κατοικίδιού τους, συν το ότι βοηθά στην προώθηση της υιοθεσίας σκύλων με αναπηρία.

Στο πλαίσιο της κοινής τους προώθησης, η Apple κυκλοφορεί μια σειρά από βίντεο με τίτλο “The Invincibles”, τα οποία παρουσιάζουν το προφίλ ενός διαφορετικού σκύλου με αναπηρία. Το πρώτο είναι ένα κουτάβι διάσωσης με το όνομα Τριπ.

Και ενώ οι σκύλοι είναι οι μεγαλύτεροι πελάτες τους, δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν να βοηθήσουν ζώα όλων μεγεθών.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ