Αθηνά Εύαγγ. Τραχήλη: Πεντακάθαρο το δίλημμα των εκλογών

Το δίλημμα της κάλπης της 21ης Μαΐου εστίασε στον χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα το βράδυ της Δευτέρας η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, κτηνίατρος και Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη.

Απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε όλους τους Αχαΐούς να στηρίξουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία με τον προγραμματισμό των έργων που έχει σχεδιάσει δίνει πυξίδα και κατεύθυνση στον νομό μας.

Ειδικότερα, στον χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής:

«Κυρίες και Κύριοι, Φίλες και Φίλοι,

Το δίλημμα των εκλογών είναι πεντακάθαρο.

Επιλέγουμε το χθες της περιόδου 2015-2019 που κληροδότησε με αναρίθμητα δεινά την πατρίδα μας ή δίνουμε συνέχεια, προοπτική και δύναμη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που οδήγησε τη χώρα σε τροχιά ανάταξης, και μάλιστα εν μέσω ενός εκρηκτικού μείγματος πολλών και διαφορετικών κρίσεων;

Η σύγκριση δεν αντέχει σε καμία κριτική.

Γυρίζουμε πίσω, στη διεθνή ανυποληψία της χώρας, στην καθημαγμένη οικονομία, στην μεγάλη ανεργία και στην εικόνα των νέων μας με τις βαλίτσες στο χέρι για το εξωτερικό ή με τη ψήφο μας λέμε ναι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη μεγαλύτερη προσπάθεια πραγματικής αλλαγής και μεταρρύθμισης της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες;

Οι πολίτες θυμόμαστε.

Οι πολίτες δεν έχουμε κοντή μνήμη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε μια χώρα σε περιπέτεια.

Μια χώρα μετέωρη και σε κλυδωνισμούς και έκανε τη χώρα και την κοινωνία να πατούν και πάλι στέρεα και με αυτοπεποίθηση στα πόδια τους.

Αλλά και στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν συγκρίσεις.

Για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση δρομολογεί έργα ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, με ορίζοντα το 2030, απαντώντας στρατηγικά, με ρεαλισμό και διασφαλισμένους πόρους στις μεγάλες ανάγκες αλλά και στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Και αυτή η Κυβέρνηση είναι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι η Κυβέρνηση, που όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός μας, δίνει πυξίδα και κατεύθυνση στην Αχαΐα, χτίζει στην πράξη την Αχαΐα που ονειρευόμαστε και μάς αξίζει.

Σ’ αυτό τον αγώνα, σ’ αυτή την προσπάθεια δηλώνω μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μου παρούσα και στην πρώτη γραμμή.

Και ζητώ τη ψήφο των συμπατριωτών μου, των συναγωνιστών και συνοδοιπόρων μου, ζητώ την ψήφο σας, ώστε την επόμενη μέρα να μπορώ να υπηρετήσω με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και από μεγαλύτερη θέση ευθύνης τους κοινούς μας στόχους.

Καλή δύναμη σ’ όλους μας,

Καλό αγώνα στις συνυποψήφιες και στους συνυποψηφίους μου και με τη νίκη το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Εδώ που ξεκινάμε, εδώ θα γιορτάσουμε και τα επινίκια».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ