Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα αδεσποτάκια της Ξάνθης!

Η ανεξάρτητη ομάδα εθελοντών με φιλοζωική δράση «Αδεσποτούλια Ξάνθης», διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Οι εθελοντές σας περιμένουν και φέτος στο τριήμερο εορταστικό παζάρι του συλλόγου, την Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Στο μπαζάρ θα βρείτε φανταστικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας όπως στολίδια, χειροποίητα κεριά και σαπούνια, μπισκότα, ατζέντες, ημερολόγια και γούρια.

Περάστε μια βόλτα, κάτι θα βρείτε για εσάς ή τους φίλους σας και στηρίξτε με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο των εθελοντών που φροντίζουν αδιάκοπα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Το μπαζάρ θα γίνει στο κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών Your Good Karma Shop, που βρίσκεται στην οδό Περγάμου 14, στην Ξάνθη.

Η ομάδα εθελοντών Αδεσποτούλια Ξάνθης συστάθηκε το 2013 με σκοπό την προστασία των αδέσποτων ζώων και την προβολή του φιλοζωικού αγώνα της ομάδας μέσω της ενθάρρυνσης, του παραδειγματισμού και της πρόσκλησης για συνεισφορά των συμπολιτών της.

Είναι καθαρά αυτοχρηματοδοτούμενη ομάδα – δεν χρηματοδοτείται από κανένα κρατικό ή ιδιωτικό φορέα. Τα έσοδά της είναι από ίδια κεφάλαια, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από δραστηριότητες όπως πώληση αντικειμένων, μπαζάρ, εκδηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα της φιλοζωικής ομάδας ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ