Φιλοζωικό Bazaar & Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων στον Άγιο Δημήτριο 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου, ο Δήμος Άγιος Δημήτριος σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο με έδρα την πόλη SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece διοργανώνουν μια γιορτή ευαισθητοποίησης, αγάπης και στήριξης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου ώρες 12.00-18.00, έξω απο το καφέ Παρεάκι, Πλατεία Παναγούλη, Άγιος Δημήτριος. 

Πάρτε το βαφτιστήρι, την παρέα σας, τον/την σύντροφό σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή/και τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας και ελάτε να στηρίξετε τα ζωάκια που σας έχουν τόσο ανάγκη.

Θα βρείτε υπέροχες λαμπάδες που προσέφεραν φίλοι χειροτέχνες και πολλά όμορφα πραγματάκια για να δωρίστε στους αγαπημένους σας.

Εκεί θα είναι και πολλά σκυλάκια προς υιοθεσία από την περιοχή καθώς και από την Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού, του ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου και της Φιλοζωική Βοήθεια “Μεριμνώ” Stray Care.

Ο Τζάνγκο, ο Άρης, η Κάρμα, ο Τζέρι, η Μπέλλα και άλλα πολλά μουσουδάκια, μικρά, μεγάλα, ενήλικα, κουταβάκια ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και γιατί όχι να γίνουν τα παντοτινά σας συντροφάκια. Θα σας περιμένουν 12.00-15.00.

Αν θέλετε μπορείτε να δωρίσετε και πραγματάκια για τα αδεσποτάκια του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Υπάρχει ανάγκη για αναλώσιμα για τα ζωάκια που φιλοξενούνται από εθελοντές σε σπίτια, κυρίως αντιπαρασιτικά (αμπούλες, χάπια, σπρέι, πάστες) καθώς και κλινικές τροφές (gastro, i/d, recovery, κ.τ.λ) για σκυλάκια και γάτες.

Αφίσα εκδήλωσης

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ