Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κηφισιάς

Την Κυριακή 30 Ιουνίου τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» θα βρίσκονται μαζί με τα γατάκια της SAVE Λυκόβρυσης-Πεύκης στον χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κηφισιάς, καλεσμένα από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κηφισιάς.

Ελάτε οικογενειακώς να γνωρίσετε τα ζωάκια, να παίξετε και να πάτε βόλτα μαζί και, γιατί όχι, να βρείτε έναν νέο παντοτινό φίλο.

Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές του συλλόγου για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και να λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους να βοηθήσετε τα ζωάκια που φροντίζουν.

Η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κηφισιάς, του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς και, όπως πάντα, του Δήμου Αιγιαλείας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι. Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες.

Γι’ αυτό, τα ζωάκια του συλλόγου και οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

• Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
• Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
• Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
• Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ