Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Πάρκο Ελευθερίας Δήμου Αθηναίων

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας διοργανώνει άλλη μία γιορτή υιοθεσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ο σύλλογος ετοιμάζεται να καλωσορίσει τον πρώτο μήνα της άνοιξης και τα αδεσποτάκια ανυπομονούν να κάνουν επιτέλους βόλτες με τις παντοτινές οικογένειές τους, να περπατήσουν καμαρωτά δίπλα τους, να παίξουν, να τρέξουν και στο τέλος της βόλτας να γυρίσουν στο ολόδικό τους σπίτι.

Για να σας δείξουν, λοιπόν, πόσο καλά παιδιά είναι και τι ωραία παρέα θα σας κάνουν στη βόλτα, στο σπίτι και παντού, θα βρίσκονται στη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων στο Πάρκο Ελευθερίας Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ελάτε οικογενειακώς να τα γνωρίσετε και να σας κλέψουν την καρδιά.

Μαζί τους θα έχουν και τους εθελοντές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και όλους τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε το έργο του συλλόγου.

Η γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Προγράμματος Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους σε δράσεις φιλοζωίας με αθλητικό πρόσημο, υπό το σύνθημα «Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα ζώα αναδεικνύει την ποιότητα του πολιτισμού μας», και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.

Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Λίγα λόγια για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι. Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες.

Γι’ αυτό, τα ζωάκια κι οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Drontal για σκύλους
  • Advocate αμπούλες
  • Simparica Trio
  • Bravecto
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια και λουράκια
  • Box μεταφοράς
  • Πατάκια, χαλάκια, κουβέρτες
  • Κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, oινόπνευμα, οξυζενέ, γάζα, επιδέσμους

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ