Γνωρίστε την ινφλουένσερ Νουντλς: Η ζωή ενός σκύλου… καριέρας

Η ζωή μίας ινφλουένσερ δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να έχει πάντα καλό και ποιοτικό περιεχόμενο για να κρατάς το ενδιαφέρον του κοινού σου στα ύψη.

Θέλει καλή φωτογραφία, ωραία και έξυπνα κλιπ ενώ η αίσθηση του στιλ αποτελεί πάντα ένα μπόνους.

Να σας συστήσουμε λοιπόν μία σημαντική ινφλουένσερ της ομορφιάς, της μόδας, της γιόγκα αλλά και γυναίκα καριέρας αφού εργάζεται 9-5, Δευτέρα με Παρασκευή ως Customer Suppawt Specialist II γιατί κάποιος πρέπει να πληρώνει τους λογαριασμούς.

Είναι μικρόσωμος σκύλος ράτσας Μαλτιπού 2 ετών και ζυγίζει 3,5 κιλά. Τα Σαββατοκύριακα, της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της κάνοντας σπα.

Το όνομά της είναι Noodles the Pooch, είναι μία καλλονή και μοιράζεται την ενδιαφέρουσα και αξιοζήλευτη ζωή της με τους εκατομμύρια ακόλουθους της που λατρεύουν την αυθεντικότητα και το χιούμορ της.

Το περιεχόμενο της στο TikTok έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους και η Noodles απολαμβάνει τις επιτυχίες της με στιλ.

Ξεκινάει τη μέρα της με γιόγκα…

@noodlesthepoochx♬ original sound – Noodles

Είναι και λίγο σπάταλη…

@noodlesthepoochx♬ original sound – Noodles

Όταν δεν θέλει να βρίσκεται στο γραφείο…

@noodlesthepoochx♬ original sound – Noodles

Καμιά φορά λαμβάνει email από αγενή πελάτη…

@noodlesthepoochx 𝙄’𝙡𝙡 𝙜𝙞𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙨𝙖𝙡𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙥𝙞𝙘𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙣𝙤𝙩 𝙣𝙞𝙘𝙚. [𝙎𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙤𝙣 📢] 𝙄𝙧𝙧𝙚𝙫𝙤𝙘𝙖𝙗𝙡𝙮 𝙨𝙖𝙡𝙩𝙮, -𝙣𝙤𝙤𝙙𝙨 -> @noodlesthepooch #noodlesthepooch #corporatecanine #thecorporatecanine ♬ original sound – Noodles

Το σημαντικό είναι ότι πάει στο γραφείο με στιλ

@noodlesthepoochx Office chic but make it salty #noodlesthepooch #corporatecanine #thecorporatecanine #fyp ♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

Όταν ανακοινώνεις στον εργοδότη σου ότι θα φύγεις από το γραφείο νωρίτερα ενώ έχεις άλλες 7 ώρες ωσότου σχολάσεις…

@noodlesthepoochx 𝘽𝙪𝙩 𝙄 𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙘𝙝𝙚𝙘𝙠𝙚𝙙 𝙤𝙪𝙩 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙧 𝙤𝙣𝙚 𝙝𝙤𝙪𝙧 😭 [𝙎𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙤𝙣 📢] 𝙄𝙧𝙧𝙚𝙫𝙤𝙘𝙖𝙗𝙡𝙮 𝙨𝙖𝙡𝙩𝙮, -𝙣𝙤𝙤𝙙𝙨 -> @noodlesthepooch #noodlesthepooch #corporatecanine #thecorporatecanine #workhumor #fyp ♬ original sound – Noodles

Πώς αποφεύγει το στρες της δουλειάς…

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ