Κουτάβι αποκοιμήθηκε live στην αγκαλιά του παρουσιαστή και αμέσως υιοθετήθηκε (βίντεο)

Η υιοθεσία για τα ζώα δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Μερικές φορές χρειάζονται μήνες για να βρουν ένα σπίτι. Αλλά αυτό το κουτάβι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να υιοθετηθεί, χάρη στην εμφάνιση του ως γκεστ σταρ στην τηλεόραση και έναν… γρήγορο υπνάκο.

Ένα κουτάβι με το όνομα Μπόου έψαχνε για σπίτι με τη βοήθεια της Animal Rescue League of Boston. Έτσι όταν το κουτάβι επισκέφθηκε το NBC 10Boston, κατά τη διάρκεια του αθλητικών ειδήσεων, ο παρουσιαστής Κόλτον Μπράντφορντ και η συμπαρουσιάστριά του Μέλοντι Μέντεζ ενημέρωναν τους τηλεθεατές για τα πλέι οφ του NHL και η Μπόου βρισκόταν σε όλη την διάρκεια της live μετάδοσης στην αγκαλιά του Μπράντφορντ.

Το κουτάβι ήταν ξύπνιο στην αρχή, αλλά γρήγορα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του. Αφού της έριξε μια γρήγορη ματιά, ο Μπράντφορντ αντέδρασε ενθουσιασμένος: “Ω Θεέ μου, κοιμάται!” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ωστόσο, η Μέντεζ συνέχισε να παρουσιάζει, ενώ ο Μπράντφορντ κοίταζε γύρω του και τότε λέει στην συνάδελφό του: “Σσσς” και ψιθυρίζει: “Το μωρό κοιμάται”.

Εν τω μεταξύ, ο Μπράντφορντ πρόσθεσε ότι η Μπόου είναι διαθέσιμο για υιοθεσία και οι τηλεθεατές μπορούν να επισκεφθούν το Animal Rescue League of Boston για περισσότερες πληροφορίες. Φυσικά το χαριτωμένο προσωπάκι της την ώρα που κοιμόταν ήταν αρκετό για να βρει παντοτινή οικογένεια.

Σύμφωνα με το NBC10 Boston, το βίντεο της Μπόου συγκέντρωσε περίπου 3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και περίπου 88 χιλιάδες στο Instagram, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόσμος έκανε ουρά για να υιοθετήσει τα αδέρφια της Μπόου και έχουν κάνει δωρεές.

Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλούν για την τρυφερή στιγμή της Μπόου και τον Μπραντφορντ.


Δείτε το υπέροχο βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBC10 Boston (@nbc10boston)

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ