Η «Κυριακή της Φασολάδας» στη Γαϊδουροχώρα για όγδοη χρονιά

Για όγδοη χρονιά το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι σας περιμένει στη Γαϊδουροχώρα, στο Κορωπί στις 10/12 για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή μέρα, την γνωστή «Κυριακή της Φασολάδας».

Γιορτάστε στη Γαϊδουροχώρα μέσα στο στολισμένο κτήμα, με γιορτινές μουσικές, παιχνίδια και δραστηριότητες και μια ξεχωριστή LIVE εμφάνιση, δίπλα στα 22 υπέροχα γαϊδουράκια!

Οι δραστηριότητες της ημέρας περιλαμβάνουν το «Eργαστήρι των Χριστουγέννων», όπου οι μικροί μας φίλοι θα διακοσμήσουν ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια, θα φτιάξουν τη δική τους κάρτα, θα κάνουν face painting, ενώ παιχνίδια δράσης και αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών περιμένουν γονείς και παιδιά στη πλαγιά και την κορυφή του λόφου.

Στις 14.00 οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα δώσουν τη θέση τους σε μια μοναδική live εμφάνιση των Blues Fathers And The Swingers σε swing, blues and jazz ρυθμούς.

Ζεστός καφές, ζεστή σοκολάτα και γλυκό θα υπάρχουν από νωρίς στο μπουφέ μας, ενώ το μεσημέρι η κουζίνα θα σερβίρει τη γνωστή, υπέροχη σπιτική φασολάδα και πίτες, συνοδευόμενα από ζεστό κόκκινο κρασί!

Γενική είσοδος: 6.00€

Δεν απαιτείται κράτηση – Δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 ετών

Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες για παιδιά έως 12 ετών.

Το εισιτήριο περιλαμβάνει τη συμμετοχή του κάθε παιδιού σε μία δραστηριότητα.

Για κάθε επιπλέον δραστηριότητα το κόστος είναι από 2.00€ – 3.50€
Το φαγητό και τα ποτά έχουν επιπλέον χρέωση. Προσφέρεται δωρεάν γαλλικός καφές.

Βρείτε το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι στο χάρτη: google.com/maps/place/Donkeysland


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ