Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και για τις… γάτες! 

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και εκτός απ᾽ όλες τις γυναίκες του πλανήτη που έχουν σήμερα την τιμητική τους, μία γάτα… ζήλεψε και θέλησε κι εκείνη να γιορτάσει. 

Συγκεκριμένα η Γκρέισι που διασώθηκε από την Αντωνία Αναστασοπούλου και υιοθετήθηκε στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας, δέχτηκε τριαντάφυλλα.

Η αντίδραση της; Δείτε το παρακάτω βιντεάκι! Το βίντεο το έστειλε η μαμά της από την Γερμανία.

Η ιστορία της Γκρέισι

Τον Ιούλιο του 2021 στη γειτονιά μελών Eleftheres Kavala Dogs & Cats Forum εμφανίστηκε ισχνή-καταταλαιπωρημένη και άρρωστη η γατούλα, Γκρέισι, όπως την ονόμασε η καλή φίλη της κ. Αναστασοπούλου Άνια Μπερνς που φιλοξενούσε εκείνο το διάστημα.

Αφού καλοταΐστηκε εντατικά για μεγάλο διάστημα με γατοπατέ και πήρε βάρος, προωθήθηκε στο τοπικό κτηνιατρείο της κ. Σοφίας Καρυοφυλλίδου όπου διαπιστώθηκε χρόνια ωτίτιδα και στα δύο αυτιά της, έλαβε θεραπεία με σταγόνες, όπως και θεραπεία με χάπια για ένα μικρό θεματάκι στο αίμα της.

Ακολούθως, στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και τοποθετήθηκε τσιπάκι. Μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά, έλαμψε, πάχυνε, χάρηκε, έμαθε να παίζει, ηρέμησε από την ταλαιπωρία της αδέσποτης ζωής. Όλα αυτά, στην ευγενική φιλοξενία 2,5 μηνών σε σπίτι μελών και με την βοήθεια επίσης του συγκατοίκου Κρίστιαν Νόλτε που επίσης την λάτρεψε.

Όχι μόνον αυτός αλλά και ο σκύλος της οικογένειας, ο 12 ετών τσακ-ρασελίνος που ενώ δεν συμπαθεί τις γάτες, η Γκρέισι, κατάφερε και “έσπασε” το άβατο και της δικής του καρδιάς.

Αποτέλεσμα, η οικογένεια Νόλτε αφού επίσης βοήθησε και γνώρισε την Γκρέισι καλύτερα, πήρε μετά από τρεις μήνες την απόφαση να την υιοθετήσει επίσημα και να την κάνει μέλος της οικογένειά τους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ