Πασχαλινό μπαζάρ του σωματείου «Αίσωπος» την Μ. Εβδομάδα

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» πραγματοποιεί το ετήσιο Πασχαλινό μπαζάρ. 

Το μπαζάρ θα γίνει κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και τα μέλη θα χαρούν ιδιαίτερα να σας δούν στο περίπτερο τους στηρίζοντας με κάποια αγορά σας το Σωματείο που τόσα χρόνια αγωνίζεται για τα αδέσποτα του Δήμου Καβάλας με δύσκολα και επώδυνα περιστατικά!

Λαμπάδες χειροποίητες από τα χεράκια της Χριστίνας Βαμβούρη, για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδάκια σας, για τους αγαπημένους σας συζύγους ή φίλους και άλλα όμορφα και χρήσιμα αντικείμενα. Δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στους εαυτούς σας, παρμένα με αγάπη για έναν ιερό σκοπό! 

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Ομονοίας τις ημέρες:

  • Μεγάλη Τετάρτη 12/04/23, 
  • Μεγάλη Πέμπτη 13/04/23 
  • Μεγάλη Παρασκευή 14/04/23 

Από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τις τρεις αυτές μέρες.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στις καρδιές όλων με υγεία, αγάπη και ευημερία!

Η πολύτιμη βοήθεια σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια η δύναμη για να υπάρχουμε και να συνεχίζουμε να υπάρχουμε, να αντέχουμε και να καταφέρουμε να σωθούν έως τώρα εκατοντάδες αδέσποτες ζωούλες! Όλα αυτά με τη δική σας στήριξη και με την ακατάπαυστη “δουλειά” των ελάχιστων ενεργών εθελοντών του Αισώπου!

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, να λύσουμε κάθε απορία σας, να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν τα αδέσποτα που έχουμε σε φιλοξενία και τα έργα του Σωματείου μας γενικότερα!

Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ