Ροτβάιλερ μένει “άφωνο” απο τα κόλπα του χειροπράκτη του!

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε την ανεκτίμητη αντίδραση ενός Ροτβάιλερ στην αίσθηση που του αφήνουν τα κόλπα του Γερμανόγλωσσου χειροπράκτη που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το ψευδώνυμο bonehands2. Εύστοχο nickname, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Γιατί πράγματι, και χέρια βλέπουμε, και κόκκαλα ακούμε, αλλά επειδή “τα πολλά λόγια είναι φτώχια”, δείτε και μόνοι σας τις αντιδράσεις του Canelo και τη θαυμαστή του σχέση με τον προσωπικό του χειροπράκτη!

Προειδοποιούμε, όμως, ότι εμείς δε σταθήκαμε μόνο στο βίντεο με την “άφωνη” αντίδραση του όμορφου Ροτβάιλερ, καθώς σε άλλα tiktoks απο τον ίδιο χρήστη, η αντίδραση του σκύλου είναι πιο απρόβλεπτη και δικαιολογημένα, μιας και που όποιος έχει υποβληθεί σε τέτοιου είδους θεραπεία γνωρίζει ότι μεσολαβεί ένας στιγμιαίος πόνος μέχρι τη θέση του να πάρει η αίσθηση της ζητούμενης μυοσκελετικής ανακούφισης.

Και σε μία σοβαρή νότα, μην επιχειρήσετε να κάνετε κάτι αντίστοιχο στο σκύλο σας. Όσα βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και στα υπόλοιπα του λογαριασμού, είναι εκτελεσμένα απο επαγγελματία χειροπράκτη ζώων. Εάν, ωστόσο, έχετε παρατηρήσει σημάδια που υποδηλώνουν ότι ο σκύλος σας έχει κάποιο μυικό “πιάσιμο” ή πόνο που περιορίζει το εύρος των κινήσεών του και ότι χρειάζεται θεραπεία, επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας κτηνίατρο και απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία χειροπράκτη ζώων.

@boneshandsanimals

#chiropractic #chiropractortiktok #usa_tiktok #dogsoftiktok #viral #foryoupage

♬ Originalton – BONES HANDS Animals

Ο “άφωνος” Canelo μετά την ανακούφιση του αυχένα του! Παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο ο χειροπράκτης προετοιμάζει με μεθοδικότητα την εκτέλεση της κίνησης, κάνοντας ήπιες διατάσεις στις μυικές ομάδες που εμπλέκονται στην περιστροφή του κεφαλιού, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις μυικής χαλάρωσης για την εκτέλεση της τεχνικής με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

@boneshandsanimals

Blockaden können durch ruckartige Bewegungen und enge Wendungen, durch Sprünge im Hundesport oder im Spiel, oder auch durch Fehlbelastungen und Lahmheiten entstehen. Solche Blockaden können durchaus recht schmerzhaft sein für den Hund. #knackenlassen #chiropractor #foryoupage #viral #hund #nrw #startseite #dog

♬ Originalton – BONES HANDS Animals

Θυμηθείτε ότι κατά την εκτέλεση της κίνησης, ο σκύλος νιώθει στιγμιαίο πόνο, όπως φυσικά συμβαίνει και στην περίπτωση των ανθρώπων, κι έτσι εξηγείται αυτή η απρόβλεπτη αντίδραση. Δείτε, όμως, πόσο χαρούμενος επιστρέφει για να ευχαριστήσει τον “απελευθερωτή” του!

@boneshandsanimals

#chiropractic #dogsoftiktok #viral #foryoupage #doglove #chiropractortiktok

♬ Originalton – BONES HANDS Animals

Παρατηρήστε ότι, παρά τον πόνο που νιώθει στιγμιαία, το Ροτβάιλερ εμπιστεύεται τον θεραπευτή του, κι αυτό είναι το πιο βασικό, το σημείο “κλειδί” , στην επιτυχημένη θεραπεία αλλά και στη σύναψη μιας εποικοδομητικής σχέσης ανάμεσα σε έναν χειροπράκτη ζώων και τους τετράποδους… πελάτες του!

Σχετικά Άρθρα

Stay Connected

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ