Η συγκινητική στιγμή που μπαμπάς ντάτσχουντ συναντά το “μωρό του” για πρώτη φορά

Όλοι οι γονείς συγκινούνται όταν συναντούν για πρώτη φορά το μωρό του, και αυτό ισχύει και για τα σκυλιά.

Ένα ντάτσχουντ από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας έλιωσε τις καρδιές των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ο ιδιοκτήτης του βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του στη συνάντηση με το “μωρό του”.

Στο viral κλιπ που μοιράστηκε στο Instagram τον Φεβρουάριο ο χρήστης little.feet.dachshunds, ο σκύλος φαίνεται να μυρίζει το κουτάβι, καθώς κουνάει την ουρά του. Στη συνέχεια, γυρίζει προς τον ιδιοκτήτη του με ένα μπερδεμένο και σοκαρισμένο βλέμμα στο πρόσωπό του, σαν να ρωτάει αν όντως είναι υπεύθυνος για την πατρότητα του κουταβιού.

Το συγκινητικό βίντεο συνοδεύεται από μια λεζάντα που λέει: “Ο μπαμπάς ντάτσχουντ συναντά το μωρό του”. Ακολουθεί η εξής φράση: “Είναι σε κατάσταση σοκ”.

Ενώ τα θηλυκά σκυλιά είναι γνωστά για τα μητρικά τους ένστικτα, τα αρσενικά σκυλιά συνήθως δεν είναι το ίδιο, σύμφωνα με την Αμερικανική Λέσχη Κένελ (AKC). Οι σκύλοι πατέρες τείνουν να μην έχουν σχεδόν καθόλου πατρικά ένστικτα.

Οι πρόγονοι των σκύλων, οι λύκοι, συμμετείχαν πολύ στην ανατροφή των μικρών τους, αλλά οι εξημερωμένοι σκύλοι έχασαν αυτό το χαρακτηριστικό με την πάροδο των αιώνων. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται πλέον να παρέχουν στους απογόνους τους ή να τους κρατούν ασφαλείς, μπορεί να είναι αδιάφοροι.

«Οι αρσενικοί σκύλοι δεν θα επιδείξουν τη συμπεριφορά φροντίδας που συναντάται στους αρσενικούς λύκους. Ωστόσο, όπως και οι πρόγονοί τους, είναι ζώα αγέλης και, με την πάροδο του χρόνου, πιθανώς θα είναι απόλυτα δεκτικοί στη νέα τους αγέλη», αναφέρει η AKC.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής έχει λάβει πάνω από 475 χιλιάδες likes στην πλατφόρμα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ