«Αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους της Ζακύνθου»: Το ντοκιμαντέρ τριών φοιτητριών δημοσιογραφίας στην Ολλανδία που αξίζει να δείτε!

Τρεις φοιτήτριες δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Τεχνών Windesheim στην Ολλανδία δημιουργήσαν το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους της Ζακύνθου» (Dogs from Zakynthos streets), μέρος εργασίας για τη σχολή τους. 

Οι φοιτήτριες Isa Wessels, Karin Tienstra και Danae Lachenal, για την εργασία τους αυτή έπρεπε να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να παρουσιάσουν ένα κοινωνικό ζήτημα δικής τους επιλογής και επέλεξαν την Ζάκυνθο. 

Επισκέφθηκαν το νησί και κατέγραψαν τις εμπειρίες τους με τα αδέσποτα σκυλιά του νησιού και μίλησαν με ντόπιους και τουρίστες καθώς και με εθελοντές του Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων/Zakynthos Animal Welfare Fund Legal Charity και του καταφυγίου Zante Strays ώστε να αναδείξουν την έκταση του προβλήματος και να αναζητήσουν τις αιτίες και τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία.

Οι εθελοντές του Ζακυνθινού Ομίλου Μέλιμνας Ζώων, Annette Schroeten και την Nelita Groppa, επιμελήθηκαν την μετάφραση και τον υποτιτλισμό. 


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ