Άμπελος Βοχαϊκού: Τρεις γυναίκες δημιούργησαν τη φάρμα της ευγένειας και της αγάπης

Χαζεύοντας τις φωτογραφίες της φάρμας Άμπελος Βοχαϊκού, τρία συναισθήματα μου γέμισαν την καρδιά: συγκίνηση, χαρά και γαλήνη.

Η φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού βρίσκεται δίπλα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και προς τα νότια παράλια του Κορινθιακού. Εκεί ζουν ελεύθερα και χωρίς έγνοιες αρνάκια, κατσικάκια, αλογάκια, πόνι, γαϊδουράκια, λάμα, λαγουδάκια, γατούλες, φασιανοί που τα φροντίζουν με στοργή και αγάπη τρεις γυναίκες.

Η Σούλα, η Χριστίνα και η Όλγα, είχαν ένα όραμα: έναν τόπο όπου τα αγαπημένα τους ζώα θα ζουν ευτυχισμένα σε ένα ασφαλές καταφύγιο και θα μοιράζουν άφθονη χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας τους μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Με την επίσκεψη σας στην Άμπελο Βοχαϊκού, δε γνωρίζετε απλώς μια σύγχρονη βιολογική φάρμα. Γίνεστε μέρος του έργου μας για τη διάσωση ζώων που έχουν υποφέρει ή κακοποιηθεί στο παρελθόν. Ανάμεσα τους, η Αιμιλία, το κατσικάκι, που γλίτωσε από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, ο Ντασέν, ένα κριάρι, που καταδίωκαν αδέσποτα σκυλιά, ο Πάρης, το πόνυ, που είχε κακοποιηθεί βαριά, και πολλά ζωάκια που είναι πια μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.

Η φάρμα βρίσκεται 50 λεπτά έξω από την Αθήνα (Φωτό Facebook | Ampelos Vochaikou)

Το ξεκίνημα

Όλα ξεκίνησαν πολύ απλά, από δυο κότες και τρεις πάπιες και, σε λίγο καιρό, δημιούργησαν τη μεγάλη, διευρυμένη τους οικογένεια.

Η μητέρα της Χριστίνας και της Όλγας, Σούλα, είχε την ιδέα της δημιουργίας μιας υπέροχης, ξεχωριστής φάρμας. Κάθε φορά που ένα ζωάκι χρειαζόταν βοήθεια και φροντίδα, του άνοιγε το σπιτικό της και του παρείχε τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα το δέσιμο μεταξύ τους να είναι τόσο ισχυρό, που πυροδότησε το σχεδιασμό της φάρμας Άμπελος Βοχαϊκού, με πολλή ενέργεια και προσωπική εργασία.

Σταδιακά, και όσο τα σχέδιά τους άρχισαν να παίρνουν μορφή, μέσα από την επαφή με τα ζώα, κατάλαβαν ότι η ζωή στην πρωτεύουσα δεν είχε πλέον κάποιο νόημα για εκείνες και έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα, μόλις 50 λεπτά έξω από την Αθήνα και με πολύ περήφανα, υλοποίησαν το όραμά τους και δημιούργησαν ένα σύγχρονο πολύ-λειτουργικό βιολογικό αγρόκτημα.

Στη φάρμα τα ζώα ζουν χαρούμενα και ασφαλή (Φωτό Facebook | Ampelos Vochaikou)

Τα υπέροχα ζωάκια της φάρμας ζουν ονειρεμένα

Στην Άμπελο Βοχαϊκού, ζουν πολλά παράξενα ζώα, όπως το παιχνιδιάρικο λάμα, Σπίντι, οι φωνακλάδες φασιανοί και τα μικροσκοπικά κατσικάκια που χοροπηδούν εδώ κι εκεί!

Θα συναντήσετε όμως και διασωθέντα ζωάκια μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και κάποια άλλα που αντιμετώπισαν δυσκολίες και με την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη, πλέον ζουν χαρούμενα και ασφαλή στη φάρμα.

Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα ζώα της, θα μάθουν την ιστορία τους, τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και την φροντίδα τους (Φωτό Facebook | Ampelos Vochaikou)

Η επαφή με τα ζώα είναι μια εμπειρία ζωής

Οι επισκέπτες της φάρμας, μικροί και μεγάλοι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο μέσα στη φύση, έκτασης 15 στρεμμάτων, ενώ, παράλληλα, θα γνωρίσουν τα ζώα της, θα μάθουν την ιστορία τους, τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και την φροντίδα τους.

Σας περιμένουν, με ιδιαίτερη χαρά, να σας υποδεχθούν και να γίνετε όλοι μέλη της Άμπελου Βοχαϊκού, σε μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού στο Facebook και στο Instagram Για να επισκεφτείτε τη φάρμα, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ