Αντίνοος Αλμπάνης: Η Μπλου είναι ο λόγος που αποφασίζω να βγω από το σπίτι μου

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την Μπλου, την αγαπημένη του σκυλίτσα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην Δέσποινα Καμπούρη για το 7,5 ετών Γαλλικό Μπουλντόγκ του αναλύοντας τον χαρακτήρα του και το ρόλο που έχει παίξει στην ζωή του Αντίνοου Αλμπάνη σε δύσκολες στιγμές. 

Η τρυφερή και παιχνιδιάρα Μπλου κάνει καριέρα και στην υποκριτική αφού είναι γνωστή για το ρόλο της στο Maestro και έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες. 

«Η Μπλου για μένα είναι ο συγκάτοικος, η φίλη μου και ο λόγος που αποφασίζω να βγω από το σπίτι μου. Μου έκανε δώρο τη Μπλου μια πολύ καλή φίλη και ήρθε σε στιγμή που ήθελα ένα σκυλί, γιατί είχα χρόνο να διαθέσω. 

Μου έφεραν τη Μπλου τη μέρα που ο πατέρας μου έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Επέστρεφα από το νοσοκομείο με βαριά ψυχολογία και ξαφνικά έγινε… μακελειό στο σπίτι», αποκάλυψε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Η πιο «άγρια» στιγμή με τη Μπλου, ήταν μετά τις πρώτες χημειοθεραπείες που είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου. Το σκυλί αγριεύτηκε με την εικόνα, έβαλα τα κλάματα και όταν με πλησίασε άρχισε να μου γλείφει το κεφάλι», πρόσθεσε.

«Όταν ήταν κουτάβι είχα βάλει κάμερα στο σπίτι και όσο ήμουν στην πρόβα, την είδα να έχει βγάλει ένα βιβλίο του Πικάσο και να το έχει κάνει φύλλο και φτερό!», ανέφερε ο ηθοποιός.



 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ