Χανιά: Πρόστιμο 1.500 ευρώ στον άνδρα που οδηγεί τρικάβαλο με τα δυο σκυλιά στο μηχανάκι

Άντρας που κυκλοφορεί μέσα στο κέντρο των Χανίων τρικάβαλο στη μηχανή με δύο σκύλους του, έχει προκαλέσει σάλο και μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο εκφράζει την δυσαρέσκεια του.

Πρόστιμο 1.500€ επιβλήθηκε στον οδηγό της μηχανής που είχε σταματήσει για να μιλήσει στο κινητό, έχοντας τους δύο σκύλους του πάνω στο δίκυκλο, έπειτα από έλεγχο που του έγινε από την τροχαία.

Ο ίδιος, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει αυτή η φωτογραφία στο διαδίκτυο, παρουσίασε τη δική του εκδοχή μιλώντας στο Live News.

Ο Γιάννης Κοτζαμπασάκης, ιδιοκτήτης των σκύλων, δήλωσε: «Έχω σταματήσει στην άκρη του δρόμου, απλά δεν έχω κατέβει. Είχα ραντεβού εκεί στο ΚΕΠ, που είναι στην δεξιά πλευρά, είμαι σταματημένος στο πεζοδρόμιο. Παίρνω έναν άνθρωπο τηλέφωνο που είχα ραντεβού στα ΚΕΠ να του πω ότι είναι κλειστά».

Ο 47χρονος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας, καθώς ήταν σταματημένος και όχι εν κινήσει όσο μιλούσε στο κινητό.

«Με τραβήξανε εκείνη τη στιγμή φωτογραφία εν αγνοία μου και τη δημοσίευσαν σε όλα τα site παραπληροφορώντας. Όχι ότι δεν το έχω κάνει, έχω μιλήσει πολλές φορές στο κινητό οδηγώντας, με τους σκύλους όχι τόσες πολλές. Μου γράψανε 1.500€ προσπαθώντας ταυτόχρονα να προσαγάγουν του σκύλους στο Μέγαρο Χανίων».

Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, όπως λέει ο οδηγός του δίκυκλου, ήταν επειδή δεν έφερε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα για τα δύο σκυλάκια.

«Τα έχω, δεν τα κρατούσα, αυτή είναι η διαφορά. Ο ένας σκύλος δεν ήταν στο όνομά μου, αφού κατέθεσα την επόμενη μέρα χαρτιά και τον έβαλα στο όνομά μου, άρα το πρόστιμο είναι παράνομο».


«Ο σκύλος είναι ατραξιόν για τα Χανιά»

Κάπως έτσι ο 47χρονος βγάζει βόλτα τον σκύλο του επί 13 χρόνια στα Χανιά. Ο ιδιοκτήτης τούς δίνει το σύνθημα, ανεβαίνει πρώτα η μία σκυλίτσα στην πίσω θέση και, αφού καθίσει και ο οδηγός, ανεβαίνει να κάτσει μπροστά στα πόδια του και ο δεύτερος.

«Η σκυλίτσα που είναι πίσω, που αν δείτε με κρατάει, δεν κινδυνεύει, την ξέρουν όλα τα Χανιά, το έχω από κουτάβι».

Η εικόνα αυτή λειτουργεί, ισχυρίζεται ο ίδιος και σαν ατραξιόν για τους τουρίστες που τους αρέσει να φωτογραφίζουν το ασυνήθιστο θέαμα.

«Ο σκύλος στην ουσία είναι ατραξιόν για τα Χανιά, τον ξέρουν όλα τα Χανιά και οι τουρίστες τον λατρεύουν».

Τώρα που έχει και δεύτερο σκύλο στην κατοχή του, συνδυάζει τις βόλτες και ανεβαίνουν και οι τρεις τους στο μηχανάκι.

«Τον τελευταίο χρόνο για κάποιο λόγο επειδή έχω πάρει και τον δεύτερο σκύλο και μάλλον προκαλεί εντύπωση, αν δεν την βγάλω εγώ με το μηχανάκι βόλτα, όσο και να την βγάλω έξω με τα πόδια η σκύλα έχει κατάθλιψη».

Οι εικόνες αυτές από το κέντρο των Χανίων κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονες και ποικίλες αντιδράσεις.


«Αν είναι να πέσω θα πέσω»

Ο Γιάννης Κοτζαμπασάκης  είναι ο ιδιοκτήτης των ζώων και μίλησε στο Live News για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως δεν είναι επικίνδυνο επειδη το κάνει ήδη 13 χρόνια.

«Αν ήταν επικίνδυνο, θα υπήρχε κάποιο τροχαίο. Κατά τη δική μου γνώμη, εάν ήταν επικίνδυνο θα είχε γίνει κάτι 13 χρόνια. Έχω δεν έχω τα σκυλιά στο μηχανάκι μου, αν είναι να πέσω θα πέσω. Από την εικόνα φαίνεται πως τα σκυλιά δεν κινδυνεύουν και ούτε εγώ κινδυνεύω. Δεν έχει τύχει ποτέ να πεταχτεί το σκυλί, ούτε εγώ έπαθα τίποτα. Στην παράνομη μήνυση που μου έκαναν, δεν είπε κανείς τίποτα. Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας», ανέφερε αγανακτισμένος ο κ. Κοτζαμπασάκης.


Πηγή: megatv

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ