Διανομή ξηράς τροφής από τον Δήμο Πατρέων σε φιλοζωικές και εθελοντές της Πάτρας

Ξηρά τροφή σε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις της Πάτρας αλλά και σε μεμονωμένους εθελοντές φιλόζωους, φιλόζωους δημότες, καθώς και στο καταφύγιο του δήμου, διένειμε ο Δήμος Πατρέων.

Μόνο την Δευτέρα 7 Αυγούστου, διανεμήθηκαν 22.5 τόνοι τροφής.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας αναφέρει ότι συνεχίζει την σοβαρή προσπάθεια στο θέμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων της πόλης μας -παρά τα όσα απαράδεκτα και ψέματα ισχυρίζονται παρατάξεις της αντιπολίτευσης- σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης, που ξεκίνησε από το 2017.

εθελοντές
Φωτο Δήμος Πατρέων

Η όλη προσπάθεια, γίνεται παράλληλα με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τον περιορισμό της αναπαραγωγής τους με στειρώσεις, αλλά και υιοθεσίας από το καταφύγιο που δημιούργησε εδώ και χρόνια στο Δρέπανο.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η Δημοτική Αρχή, με ίδιους πόρους, ξεκίνησε από την Δευτέρα, 7 Αυγούστου και συνεχίζει και σήμερα, την διανομή τροφής, σε όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις της Πάτρας, σε μεμονωμένους εθελοντές φιλόζωους και σε φιλόζωους δημότες, που προσφέρουν την βοήθειά τους όπου χρειαστεί και στο καταφύγιο του Δήμου.

εθελοντές
Φωτο Δήμος Πατρέων

Μόνο την Δευτέρα, διανεμήθηκαν 22,5 τόνοι ξηράς τροφής, σε χώρο των Παλαιών Σφαγείων, παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα, ο οποίος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε το έργο μας και στο θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο μας, παρά τα όσα ακούγονται από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που εν όψει εκλογών στήνουν το «προεκλογικό τους παιχνίδι», στη λάσπη που ρίχνουν στη Δημοτική Αρχή. Το έργο αυτό ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις φιλοζωικές οργανώσεις. Η συνδρομή τους ήταν και είναι πολύ μεγάλη, όπως επίσης και η συνδρομή των φιλόζωων εθελοντών, των εργαζόμενων του Δήμου, αλλά και του πατραϊκού λαού που συμμερίζεται και κατά ένα μεγάλο μέρος συμβάλλει στο έργο. Γι’ αυτό το λόγο ξεκινήσαμε και την διανομή ξηράς τροφής, σε όλους όσοι εμπλέκονται σε καθημερινή βάση στο ζήτημα. Θυμίζουμε ότι η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, είναι άλλη μια αρμοδιότητα του κράτους, που μεταφέρθηκε στους Δήμους, χωρίς τους απαιτούμενους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό. Πρόκειται για μια πολιτική, που αντιπαλεύουμε σε καθημερινή βάση».

εθελοντές
Φωτο Δήμος Πατρέων

Ωράριο επισκεπτών στο καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου στο Δρέπανο

Από τον Δήμο Πατρέων και τους υπεύθυνους εργαζόμενους στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου στο Δρέπανο, γίνεται γνωστό, ότι επισκέψεις πολιτών στο Καταφύγιο, μπορούν να γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.30 το πρωί με 12 το μεσημέρι και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στο 2613610396.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ