Διεκόπη η κυκλοφορία πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου για να σώσουν ένα μικροσκοπικό γατάκι (βίντεο)

Ένα μικροσκοπικό γατάκι έγινε αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου της Φλόριντα, αλλά όχι για πολύ, χάρη σε ήρωες με γρήγορα αντανακλαστικά.

Στα μέσα Μαΐου, ένας οδηγός φορτηγού και ένας αστυνομικός συνεργάστηκαν για να σταματήσουν την κυκλοφορία και να σώσουν ένα γατάκι που είχαν εντοπίσει στη μέση δύο λωρίδων κυκλοφορίας με μεγάλη κίνηση. Ο οδηγός ενός φορτηγού εντόπισε πρώτος το φοβισμένο μαύρο αιλουροειδές, στον αυτοκινητόδρομο 441 των ΗΠΑ και ο αστυνομικός έφτασε μετά για να βοηθήσει τον οδηγό, σύμφωνα με το 12 News του CBS.

Σε ένα βίντεο της διάσωσης που μοιράστηκε στη σελίδα του Αστυνομικού Τμήματος στο Facebook, ο οδηγός έκλεισε με το φορτηγό του μια λωρίδα κυκλοφορίας για να προστατεύσει το γατάκι από τα οχήματα της αντίθετης κατεύθυνσης. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός βγήκε από το όχημά του και περπάτησε στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας και παίρνει προσεκτικά τη γάτα ενώ τα αυτοκίνητα περνούν από μπροστά του.

«Μόλις βρήκα ένα γατάκι στη μέση του 441», λέει ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν σε περιπολία εκείνη την ώρα, στον ασύρματο. Το βίντεο που μοιράστηκε στο Facebook συνεχίζεται με πλάνα του αστυνομικού να οδηγεί με το διασωθέν γατάκι, το οποίο ήταν αρκετά μικρό.

Η ενημέρωση στο Facebook σημείωσε επίσης ότι το γατάκι είναι πλέον ασφαλές: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι αυτή η μικρή γούνινη μπάλα βρήκε παντοτινό σπίτι», κατέληξε η ανάρτηση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Έχεις μια ιστορία που σε κάνει να χαμογελάς; Στείλτε την στο [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ