Δήμος Ελασσόνας: Σύσκεψη για την διαχείριση των ζώων συντροφιάς – Έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα

Ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα οι έλεγχοι σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς που θα πραγματοποιηθούν από το Α.Τ. Ελασσόνας, με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας και του Δασαρχείου Ελασσόνας.

Την απόφαση πήρανε μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης, ο Δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρήστος Αναστόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς κ. Κων. Δήμκου και του συμβεβλημένου με το δήμο κτηνίατρο κ. Γ. Παπαλεξίου.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες κοινότητες του δήμου, για να διαπιστωθεί αν οι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος για τα ζώα συντροφιάς (εμβολιασμοί, στειρώσεις, σήμανση κ.α.).

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο αστυνομικός κ. Ν. Τσολάκης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ