Δήμος Παρανεστίου: Σταματάμε την εγκατάλειψη, βοηθάμε τα ζώα, στειρώνουμε, υιοθετούμε

Η 4η Απριλίου πλησιάζει! Η ημέρα αυτή έχει επιλεχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και ο Δήμος Παρανεστίου στέλνει μήνυμα με αφορμή την ημέρα αυτή να σταματήσει η εγκατάλειψη ζώων. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, αλλά και επειδή όλοι μας ξέρουμε πως στον Δήμο Παρανεστίου υπάρχουν κάποια αδέσποτα που ζουν χωρίς στέγη, φροντίδα και αγάπη, καλεί εσένα που αγαπάς, νοιάζεσαι και νιώθεις ευθύνη για τα αδέσποτα ζώα, να γίνεις εθελοντής και να φιλοξενήσεις, προσωρινά ή και για πάντα, μία από αυτές τις αθώες ψυχές που βλέπεις κάθε μέρα στους δρόμους να γυρεύει λίγη τροφή και ένα χάδι.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντική βοήθεια, μπορεί να συμβάλλει στο έργο του Δήμου Παρανεστίου, στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, επικοινωνώντας στο τηλ. 2524350101 και στο e-mail: [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ