Δράσεις του Κυνοκομείου Ηρακλείου για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα αδέσποτα ζώα

Το Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου συμμετείχε σε δύο φεστιβάλ με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές και τα αδέσποτα σκυλάκια του Κυνοκομείου παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με θέμα «Γνωρίζω να αγαπώ και να σέβομαι τη Φύση», στις 3 & 4 Ιουνίου, στο πάρκο Παραλιακής. Επίσης, το Κυνοκομείο συμμετείχε στο «3ο Φεστιβάλ ξεχασμένου παιχνιδιού» που διοργάνωσαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5».

Στις εκδηλώσεις η εκπαιδεύτρια και οι εθελοντές ενημέρωναν τον κόσμο σχετικά με το Κυνοκομείο και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αδέσποτα σκυλάκια, να παίξουν μαζί τους και να μάθουν πληροφορίες για το χαρακτήρα τους.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το Κυνοκομείο καθώς και για τις δράσεις του, και η Μελάνθη βρήκε μία νέα στέγη στην οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» αφού υιοθετήθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ