Εκπαιδευτικός Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε τροφές και παιχνίδια για τα αδέσποτα του Πάρκου Φιλοξενίας του Δήμου Ελασσόνας

Η δωρεά στη φιλοζωία παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία και την ευημερία των ζώων.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους οι δωρεές μπορούν να συμβάλουν στη φιλοζωική προστασία όπως η οικονομική υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων και καταφυγίων, υλική υποστήριξη με φυσικά αγαθά, όπως τροφή, κλουβιά, παιχνίδια και άλλα είδη φροντίδας, η υιοθεσία και φυσικά, ο εθελοντισμός.

Μία εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου στην Ελασσόνα, γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δωρεές είναι ζωτικής σημασίας.

Ειδικότερα, η κ. Λαμπρινή Διαμάντη, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας, παρέδωσε στο Πάρκο Φιλοξενίας για τα αδέσποτα του Δήμου Ελασσόνας τροφές, παιχνίδια και λιχουδιές, εκπροσωπώντας τους μαθητές της, του Δ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

«Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση από τους εκπαιδευτικούς και σμίγει με την αγνή αγάπη των παιδιών, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα», αναφέρουν από το Δήμο.

Με την σπουδαία αυτή προσφορά στη φιλοζωία η κ. Διαμάντη και οι μαθητές της στηρίζουν και προστατεύουν έμπρακτα τα ζώα που έχουν ανάγκη και για τη διασφάλιση ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους.

Φωτ.: Δήμος Ελασσόνας

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ