Έκθεση φωτογραφίας με πρωταγωνιστές τα κατοικίδια από τους Δημοτικούς Υπαλλήλους της Ροδόπης

Μία ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας διοργάνωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με στόχο την αποτύπωση του ξεχωριστού δεσίματος του ανθρώπου με το κατοικίδιό του.

Η έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Ελευθέριων στο Ίδρυμα Παπανικολάου, από τις 15 – 17 Μαΐου 2023, όπου παρουσιάστηκαν φωτογραφίες δημοτικών υπαλλήλων με τα δεσποζόμενα ζώα τους, πολλά εκ των οποίων ήταν πρώην αδέσποτα.

Στην όμορφη έκθεση υπήρχαν φωτογραφίες και από σκυλάκια και γατάκια του Δημοτικού Κυνοκομείου και της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής». Μάλιστα, όπως αναφέρει η ομάδα, ένα κουταβάκι «έκλεψε» την καρδιά επισκέπτη της έκθεσης και το υιοθέτησε.

Φωτο: paratiritis-news.gr

Μέσα από την έκθεση, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε ο Γιάννης Τεπετσικλής, και στην οποία πρωτεργάτες ήταν η κ. Φωτεινή Αντωνιάδου και η κ. Ελένη Καλίτση, οι εργαζόμενοι στους Δήμους Αρριανών, Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών εξέθεσαν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους, μαζί με τα αγαπημένα τους ζωάκια σε στιγμές ξεκούρασης, διασκέδασης και ξενοιασιάς.

Μέσα από αυτή την έκθεση ο σύλλογος θέλησε να δείξει μια διαφορετική όψη των εργαζομένων του Δήμου, δείχνοντας πως τα κατοικίδια εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι και, κυρίως, να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια.


Πηγή:paratiritis-news.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ