Επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων έκανε η ΠΦΠΟ για θέματα των αδέσποτων ζώων

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργο Αποστολόπουλο, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αστικής Πανίδας Ευάγγελο Γιαννόπουλο και τον Σύμβουλο του Δημάρχου για θέματα Αστικής Πανίδας Χρήστο Σωτηρόπουλο, είχε η αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ) που αποτελείτο από την πρόεδρο Άννα Τοσούνογλου και το μέλος Βασιλική Χρήστου.

Επιβεβαιώθηκε ότι το καταφύγιο που φιλοξενεί αδέσποτα ζώα στον Βοτανικό δεν είναι στην πρόθεση του Δήμου να κλείσει. Παρόλα᾽ αυτά πρέπει να ληφθεί σοβαρή μέριμνα για την αποκατάσταση των ζώων με υιοθεσίες αλλά και μέριμνα για την ανεύρεση εναλλακτικού χώρου για την μεταφορά του καταφυγίου σε περίπτωση που το υπάρχον δεν αδειοδοτηθεί λόγω της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό.

(Φωτ.: ΠΦΠΟ)

Επείγει επίσης, η αποκατάσταση μέσω υιοθεσιών-φιλοξενιών των σκύλων του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται εδώ και πολλούς μήνες στο ΔΙΚΕΠΑΖ.

Η ΠΦΠΟ δεσμεύεται να παρακολουθεί το θέμα και να παρέχει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ