Η Εθελοντική Φροντίδα Αδέσποτων Άνδρου επικήρυξε με 2.000 ευρώ τον δράστη που βίασε το μικρόσωμο σκυλάκι

Σημάδια βελτίωσης έδειξε το σκυλάκι που υπέστη βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από άγνωστο στο Νειμποριό της Άνδρου την περασμένη εβδομάδα, και σύμφωνα με την κηδεμόνα του, άρχισε και να τρώει.
.

Το φιλοζωικό σωματείο Άνδρου αναζητά τον εντοπισμό του δράστη ανακοινώνοντας την Παρασκευή 4/10 ότι θα δοθεί αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν την αστυνομία στη σύλληψή του.

Είναι δε τόσο οργισμένοι οι φιλόζωοι, που πρόσθεσαν άλλα 600 ευρώ στο ποσό της αμοιβής.

Η Εθελοντική Φροντίδα ενημέρωσε το Σάββατο 5/10 ότι η καταγγελία που συντάχθηκε από το φιλοζωικό σωματείο σχετικά με την κακοποίηση του σκύλου στο Νειμποριό, βρίσκεται στο φαρμακείο Διαπούλη για όποιον θέλει να την υπογράψει πριν κατατεθεί στην αστυνομία και στην εισαγγελία.

Θυμίζουμε ότι το σκυλάκι χάθηκε από την αυλή του σπιτιού του και όταν βρέθηκε, έμαθαν ότι το δεσποζόμενο υπέστη την κακοποίηση. Ο δράστης το παρέσυρε στα αρμυρίκια και το βίασε και στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο και σύρθηκε στο δρόμο όπου και εντοπίστηκε.

Όπως ενημέρωσε σε ανάρτησή της η Ελένη Ζερβού σήμερα το πρωί, ο Μπόμπο την Κυριακή το βράδυ ενεργήθηκε και όπως είχε πει η κτηνίατρος του νησιού Σμαράγδα Βελούδου, θέλει να εξετάσει τα κόπρανα και να κρίνει αν πρέπει να γίνουν περισσότερες εξετάσεις για τυχόν ζημία του εντέρου από τον βιασμό του και θα αποφασιστεί αν πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική της Αθήνας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ