Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Μοναχή του Αγίου Κυπριανού Χασιάς στους εθελοντές που βοήθησαν στις πυρκαγιές στην Φυλή Αττικής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση απέστειλε η Μοναχή του Αγίου Κυπριανού Χασιάς προς την φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας «Αδέσποτα Μυστήρια», για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν απλόχερα κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην Φυλή Αττικής τον Αύγουστο αλλά και για την συμβολή τους στην εύρεση του κατοικίδιου μετά από 8 μέρες περιπλάνησης.

Παρακάτω ολόκληρη η συγκινητική ανακοίνωση:

Σαν σήμερα πριν ένα μήνα ζήσαμε όλοι, είτε άμεσα ή έμμεσα, τις τραγικές και φοβερές πυρκαγιές στην Φυλή Αττική. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… Ούτε όμως θα ξεχάσουμε ποτέ την απίστευτη καλοσύνη και αγάπη των ανθρώπων που έσπευσαν και βοήθησαν εμάς και τα 10 σκυλάκια μας και τις γατούλες μας.

Γι᾽ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όσοι μας πήρατε τηλέφωνο την ημέρα της πυρκαγιάς προσφέροντας την βοήθειά σας με οποιοδήποτε τρόπο, για όσοι κινδυνεύσατε την ζωή σας να σώσετε τα σκυλάκια μας αλλά και γενικώς ό,τι ζωάκια βρίσκατε στο δρόμο σας. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες! Πολλές ευχαριστίες επίσης σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το σκυλάκι μας το Blondie μας, που χάθηκε αυτή την ημέρα και βρέθηκε μετά από 8 μέρες περιπλάνησης!

Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας πήρανε τηλέφωνο, όσους κάνατε κοινοποίηση ώστε να εντοπιστεί, όσους του προσέφεραν τροφή και όσους προσπάθησαν να τον πλησιάσουν… Το ενδιαφέρον, έννοια, αγάπη και αλληλεγγύη όλων σας μας συγκίνησε βαθύτατα! Ευχόμαστε η Παναγία Μητέρα μας να ανταποδώσει την θυσιαστική σας αγάπη πλουσιοπάροχα και να σάς έχει όλους πάντα καλά και υπό την Αγία Σκέπη και Προστασία Τής!

Να συνεχίζετε να είστε αυτοί που είστε με καλή και ευαίσθητη καρδιά, με θυσία και αγάπη προς όλα τα πλάσματα του Θεού. Όλο αυτό που ζήσαμε μας έδωσε ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ειλικρινά αισθήματα και καλή καρδιά. Ο Θεός να σάς ευλογεί όλους μαζί με τις οικογένειές σας. Με άπειρη ευγνωμοσύνη και αγάπη…!!!

Ευχαριστούμε τους παρακάτω ευεργέτες μας αλλά και όσους δεν γνωρίζουμε που βοηθήσατε ή ενδιαφέρθηκαν: Μιχάλη, Χάρη, Ευαγγελία, Κατερίνα, Μαρία, κα Καίτη, κ. Αλέξανδρο, Λίζα , Χριστίνα, Καλλιόπη, Ελένη, Ραφίκα, Ιζαμπέλλα, Ορσαλία, Βασίλη, κα Νατάσσα, Μίλτο, Γιάννη, Ευαγγελία, Βίκυ, κ. Μίλτο, κα Παναγιώτα, Σύλβια, Ζηνοβία, Μαρκέλλα, Μάξιμο, Ευαγγελία, Βασίλη, κα Αιμιλία, κα Ελένη.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ