Φιλόζωοι στο Βόλο “χτύπησαν” τατουάζ για καλό σκοπό!

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το tattoo event που διοργάνωσε το Favela 187 Tattoo σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου με σκοπό τη στήριξη του έργου των εθελοντών.

Ειδικότερα, φιλόζωοι συγκεντρώθηκαν στο στούντιο τατουάζ στην Παύλου Μελά 39, στο Βόλο για να “χτυπήσουν” τατουάζ για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

Οι tattoo artists προσέφεραν χαρά και χαμόγελα στο studio, όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τατουάζ της αρεσκείας τους, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας και τους κανονισμούς λειτουργίας του υπόκεινται στην τρέχουσα νομοθεσία

Όλα τα έσοδα από τα τατουάζ διατέθηκαν στην Φιλοζωική Ομάδα Βόλου για να καλυφθούν τα έξοδα σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν οι εθελοντές.

Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Favela 187 Tattoo με αυτή τη δράση δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας το εθελοντικό φιλοζωικό έργο της πόλης.

Από όλους τους εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους εσάς τους φίλους μας, που στηρίξατε χθες το tattoo event της ομάδας μας, σε συνεργασία με το FAVELA 187 STUDIO, στο Βόλο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως είναι για όλη την ομάδα των tattoo artists που πραγματοποίησαν την εκδήλωση με πολύ διάθεση, ευγένεια και υπομονή και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Με την θετική τους ενέργεια κατάφεραν και χάρισαν πολλά χαμόγελα στο tattoo studio στους φίλους μας που έκαναν τατουάζ το σχέδιο που είχαν επιλέξει. Η στήριξη όλων σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον εθελοντικό μας αγώνα για μια καλύτερη ζωή στα αδέσποτα ζώα που φροντίζουμε.

Φιλοζωική Ομάδα Βόλου


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ