Φριχτό έγκλημα στην Καβάλα: Έβαλαν φωτιά σε σκύλο και τον ακρωτηρίασαν (σκληρές εικόνες)

Αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία με θύμα έναν σκύλο στην Καβάλα καθώς βρέθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία πίσω από την Ακρόπολη βασανισμένο μέχρι θανάτου.

Ο σκύλος στην Καβάλα βρέθηκε ακρωτηριασμένος στα μπροστινά του πόδια, φαίνεται επίσης να είχε δεθεί στο λαιμό με δεματικά, ενώ το κεφάλι και ένα μέρος του σώματός του ήταν καμένο.

Από τη συνολική εικόνα του ζώου και τα τραύματά που φέρει στο σώμα του δεν είναι ξεκάθαρο αν το σκυλί βασανίστηκε και θανατώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε ή αν μεταφέρθηκε εκεί.

Εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας “Αίσωπος” που έλαβαν τις σκληρές φωτογραφίες, είναι σοκαρισμένοι και οργισμένοι από το έγκλημα και ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγικής θανάτωσης του ζώου και να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης.

«Ο εγκληματίας που προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, είναι επικίνδυνος για το σύνολο ανθρώπων και ζώων! Καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας να επιληφθεί άμεσα!», τονίζει χαρακτηριστικά το σωματείο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ