Φρίκη στην Αράχωβα: Χάσκυ υπέστη άγρια κακοποίηση από άγνωστο – Έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό αντικείμενο

Ένας σκύλος ράτσας Χάσκυ υπέστη άγρια κακοποίηση από έναν άγνωστο το βράδυ της Κυριακής στην Αράχωβα, σε περιοχή που διαθέτουν κάμερες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το protothema.gr, ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να το εντοπίσει.

«Το σκυλί το πήραν μέσα από την αυλή του σπιτιού μου στη περιοχή Σφαλάκι, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του στο protothema.gr.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιδιοκτήτης, ο σκύλος επέστρεψε μόνος του στο χώρο του την επόμενη μέρα, σε άθλια κατάσταση. «Είχε αιμορραγία και φαινόταν ότι είχε κακοποιηθεί. Τον είχαν φιμώσει διότι διαπίστωσα ότι το στόμα του ήταν πρησμένο», προσθέτει.

Ο σκύλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όμως μετά από 10 ώρες κατέληξε από ανακοπή (Φωτο protothema.gr)

Ο ιδιοκτήτης μετέφερε το χάσκυ στο κτηνιατρείο της Ιτέας και ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί στον πρωκτό του από αιχμηρό αντικείμενο. «Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση.

Φωτο protothema.gr

Ο σκύλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όμως μετά από 10 ώρες κατέληξε από ανακοπή. «Τον έφερα στο σπίτι όμως ο κακομοίρης δεν άντεξε και πέθανε» λέει ο ιδιοκτήτης του.

Αύριο η σορός του θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή στην Καρδίτσα για την διαδικασία της νεκροψίας, ενώ αναμένεται εντολή του εισαγγελέα για την αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού από τις κάμερες των γύρω επιχειρήσεων προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ