Γνωρίστε το κατοικίδιο γουρουνάκι του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Γνωστός για τους ρόλους του ως ο ατρόμητος άνδρας στις ταινίες, όποιος ακολουθεί τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Instagram ξέρει ότι έχει αδυναμία στα ζώα. 

Εκατομμύρια χρήστες διασκέδασαν βλέποντας τον ηθοποιό να παίζει, να ταΐζει και ν᾽ αγκαλιάζει κατά τη διάρκεια της καραντίνας το πόνι του, Ουίσκι και το γαϊδουράκι του Λούλου.

Τον Απρίλιο ο Σβαρτσενέγκερ πρόσθεσε ένα χαριτωμένο γουρουνάκι στην ομάδα των κατοικίδιων ζώων του. Ονόμασε το γουρούνι Σνέλι, το οποίο προέρχεται από τη γερμανική λέξη “σνελ”, που σημαίνει “γρήγορος”.

«Όταν γυρίσαμε σπίτι, έτρεχε σε όλο το κτήμα και δεν μπορούσαμε να τον πιάσουμε. Είναι τόσο γρήγορος. Έτσι, η φίλη μου είπε: “Γιατί δεν τον αποκαλούμε Σνέλι;”. Αλλά τώρα πια δεν το σκάει, είναι φανταστικός», έγραψε στην ανάρτησή του. 

Αυτό είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο κατοικίδιο γουρούνι του Σβαρτσενέγκερ. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 εμπνεύστηκε από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και το κατοικίδιο γουρούνι του, Μαξ, και πήρε ένα για τον εαυτό του και το ονόμασε Μπέικον.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ