Μ. Δομάζος: «Δημιουργήσαμε δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου, μόνο αντίτιμο οι τροφές για αδέσποτα»

Ο Μίμης Δομάζος ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1.

Ο “στρατηγός” του ελληνικού ποδοσφαίρου και “σημαία” του Παναθηναϊκού μίλησε για την πορεία του στα γήπεδα, αλλά και για το πως κατάφερε να ισορροπήσει το ποδόσφαιρο με την προσωπική του ζωή.

Δίπλα του ήταν και η κόρη του, Πόπη Δομάζου, η οποία αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητάς του. Ο κ. Δομάζος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Άμυνα Αμπελοκήπων και εν συνεχεία στον Παναθηναϊκό.

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να παίζω ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής αν δεν χώριζαν στα 10 μου. 
Τότε δεν βγάζαμε χρήματα από το ποδόσφαιρο, σκεφτείτε ότι παίζαμε όταν ήμασταν μικροί ξυπόλυτοι ποδόσφαιρο. Δεν επιζητούσα την αναγνωρισιμότητα και πίστευαν όλοι οι άλλοι γύρω μου ότι θα γινόμουν σπουδαίος εκτός από εμένα!», εξηγεί.

Στη συνέχεια μίλησε για την σημερινή κατάσταση με τη βία στα γήπεδα σε αντιδιαστολή με τη δική του εποχή λέγοντας ότι τότε οι φίλαθλοι ήταν πολύ καλοί.

Ο Μίμης Δομάζος με την κόρη του Πόπη δημιούργησαν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου για να προπονούνται τα παιδιά με μόνο αντίτιμο τροφές για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Δομάζου αναφέρει: «Δημιουργήσαμε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Κάτι που δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά από 5 έως 14 ετών προπονούνται εντελώς δωρεάν. Αυτό σημαίνει δίνουν και φέρνουν τροφές για τα αδέσποτα μία φορά το μήνα.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ