Ιδιοκτήτης του Όλιβερ: «Να βρεθεί ο κακοποιητής του σκύλου μου. Αυτό θέλω μόνο»

Αποκλειστικά στην εκπομπή Live News μίλησε ο ο ιδιοκτήτης του αδικοχαμένου Όλιβερ ο οποίος τονίζει ότι θέλει να βρεθεί το ο δράστης που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο του.

«Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Η Μάρθα Πουλτίδου από την πλευρά της επισημαίνει στο Live News πως υπάρχει μια περίεργη μυστικοπάθεια με το άτομο σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους εμφανίζεται η εκπρόσωπος των φιλοζωικών οργανώσεων δηλώνοντας πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία της υπόθεσης.

Η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν να είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αράχωβας με την Ανθούλα Ανόσογλου την εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, να επισημαίνει πως από την αρχή οι φιλοζωικές οργανώσεις μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι. Είναι στα χέρια της Ανακρίτριας».

Σε κάθε περίπτωση η κατηγορία της κακοποίησης ζώου έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου ανθρώπου απομακρύνεται το σενάριο της αγέλης σκύλων, αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

«Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας δεν κρίθηκε ποτέ καν ύποπτος»

Η Ντόρα Κρητικοπούλου, δικηγόρος ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα που «μπήκε» από κάποιους στο κάδρο της υπόθεσης θεωρώντας τον ως έναν εκ των υπόπτων μίλησε στο Live News.

«Μετά από 4 μήνες διασυρμού (του εντολέα μου) με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε σχετικά με τον εντολέα της: «Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του».

Παράλληλα, η δικηγόρος αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του Όλιβερ σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών μέσα από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Το βασικό ερώτημα είναι γιατί στοχοποιήθηκε ο πελάτης μου. Εδώ έγινε ότι πρέπει να δώσω κάποιον γιατί αυτό με συμφέρει. Είχαν στοχοποιηθεί πριν από την εντολέα άλλοι τρεις άνθρωποι», υπογράμμισε η κα Κρητικοπούλου.

Πηγή: megatv.com


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ