Δήμος Αρταίων: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων με ειδική δράση για την υιοθεσία

Υιοθέτηση αδέσποτων ζώων: Δώσε τους ένα σπίτι και η αγάπη θα ξεπεράσει κάθε όριο!

Κάθε χρόνο, στις 4 Απριλίου, ο κόσμος ενώνεται για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, μια ημέρα αφιερωμένη στην προώθηση της υιοθεσίας και της φροντίδας των αδέσποτων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων αναδεικνύει τη φροντίδα και την αγάπη προς τα ζώα που έχουν ανάγκη. Είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούμε και να προωθήσουμε την υιοθεσία ως έναν αξιόπιστο τρόπο να βοηθήσουμε τα ζώα να βρουν ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Αρταίων διοργανώνει ειδική δράση για την υιοθεσία αδέσποτων, προσκαλώντας, όλα τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής αλλά και τους δημότες να συμμετέχουν, να ενημερωθούν για τη διαδικασία υιοθεσίας και να γνωρίσουν από κοντά τα υπέροχα ζώα συντροφιάς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 9 το πρωί στον θερινό κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ».

Στο χώρο θα βρίσκονται σκύλοι που φιλοξενούνται στο καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αρταίων, με την υποχρεωτική παρουσία τη κτηνιάτρου του Δήμου. Τα ζώα συντροφιάς προς υιοθεσία είναι τσιπαρισμένα, εμβολιασμένα και προσφάτως αποπαρασιτωμένα.

Σας καλούν να συμμετάσχετε και να στηρίξετε τη δράση υιοθεσίας των ζωών συντροφιάς.

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Αδέσποτων θα είναι εκεί για να παρέχει πληροφορίες και να βοηθήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ