Η Κατερίνα Παπαποστόλου επιστρέφει με νέο βιβλίο – «Χρωματίζω και Φωνάζω: Όχι άλλα άστεγα ζώα! Μπορούμε να τα σώσουμε όλα!»

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως Κατερίνα Παπαποστόλου από τις εκδόσεις Welldone με τίτλο «Χρωματίζω και Φωνάζω: Όχι άλλα άστεγα ζώα!-Μπορούμε να τα σώσουμε όλα!».  

Η επίσημη πανελλήνια πρώτη παρουσίαση του 8ου κατά σειρά βιβλίου της Συγγραφέας, Εκπαιδευτικού και Ιδρύτριας της οργάνωσης ΖωΕΣ, Κατερίνας Παπαποστόλου, θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 4μμ στην Παιδική Γωνιά παρέα με το διοργανωτή εκδηλώσεων Yupi Yaya.

Η Διώνη, ο Πόθος και ο Άξελ, σκύλοι εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης και κεντρικοί ήρωες μέχρι σήμερα έξι εκπαιδευτικών φιλοζωικών βιβλίων από τις εκδόσεις Welldone, μας κρατούν ξανά από το χέρι και μας καλούν σε ένα ταξίδι ενσυναίσθησης και αγάπης στον κόσμο των άστεγων ζώων.

Τρεις σκύλοι που γεννήθηκαν στον δρόμο ή εγκαταλείφθηκαν, κουβαλούν ο καθένας τους τη δική του ιστορία η οποία ευτυχώς είχε καλό τέλος. Και αυτό επιθυμούν για όλους τους άστεγους φίλους τους! Βγήκαν κρυφά μια έναστρη νύχτα να χρωματίσουν τον κόσμο.

Χρωματίζω και Φωνάζω: Όχι άλλα άστεγα ζώα!-Μπορούμε να τα σώσουμε όλα! από τις εκδόσεις Welldone, Καλλιτεχνική επιμέλεια Λιάνα Δενεζάκη (Φωτ.: Facebook | Katerina Papapostolou)

«Ένα ακόμη βιβλίο μου, το 8ο -πόση χαρά!- να μας υπενθυμίζει πως η δίχως όρια αγάπη και συμπόνια για όλα τα πλάσματα που αναπνέουν και ο αγώνας για την απόκτηση της αρετής της ενσυναίσθησης, της μοναδικής διαδικασίας να μπαίνω στη θέση του άλλου, είναι και η μοναδική ορθή ηθικά συμπεριφορά. Οι σκέψεις που κάνουμε γίνονται οι λέξεις που λέμε οι οποίες γίνονται οι πεποιθήσεις μας. Στη συνέχεια γίνονται οι επιλογές μας και οι πράξεις μας τις οποίες συνηθίζουμε και μετατρέπουμε ως την πραγματικότητά μας», γράφει η κ. Παπαποστόλου στην ανάρτηση της.

Τα συνθήματα που θα διαβάσετε, θα χρωματίσετε και θα φωνάξετε, στο βιβλίο αυτό, αλλά και οι εικονογραφήσεις που θα δημιουργήσετε, ως τα μοναδικά σας αριστουργήματα, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν για πάντα τον κόσμο δημιουργώντας τον όπως ακριβώς θα τον θέλατε! Έχουν τη δύναμη να σώσουν όλα τα άστεγα ζώα.

Θα έχετε τη δυνατότητα να προπαραγγείλετε το βιβλίο σε λίγες μέρες στο www.zwes.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ