Κτηνωδία στον Πειραιά: Έκλεισαν γάτα μέσα σε τσουβάλι στα Καμίνια – Περαστικοί την εντόπισαν στο δρόμο και την ελευθέρωσαν (βίντεο)

Μία γάτα στον Πειραιά σώθηκε χάρη στο ενδιαφέρον περιστατικών που την εντόπισαν μέσα σε ένα τσουβάλι ερμητικά κλειστό στο δρόμο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το καταφύγιο ζώων «A little Shelter – Athens», το βράδυ της Πέμπτης 27/6 στα Καμίνια, κάποιος αποφάσισε να κλείσει ασφυκτικά σε ένα τσουβάλι μια γάτα και να το πετάξει στο δρόμο με αποτέλεσμα το ζώο ή να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από έλλειψη οξυγόνου ή να το χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο δράσης φρόντισε να κλείσει την γάτα μέσα σε σακούλα προτού την τοποθετήσει στο τσουβάλι.

Την γάτα απελευθέρωσαν παιδιά που περνούσαν από το σημείο, είδαν το τσουβάλι και δεν το προσπέρασαν. Όπως γράφει το καταφύγιο ζώων, ειδοποιήθηκε η Φλώρα Σαρτζετάκη και πήγε κατευθείαν να την παραλάβει.

Φωτ.: a_little_shelter | Instagram

Η γατούλα παρότι ζαλισμένη και σε ισχυρό σοκ, μπήκε κατευθείαν στον μεταφορέα λες και ήξερε ότι το βάσανο της τελείωσε και αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να τον εμπιστευτεί, αναφέρει το καταφύγιο στην ανάρτησή του.

Το αιλουροειδές αφού εξεταστεί από τους κτηνιάτρους και είναι καλά και ήρεμο, θα αναζητήσει την παντοτινή της οικογένεια.

Το A little Shelter απευθύνει έκκληση να εντοπιστεί ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της γάτας.

«Ας δούμε και εμείς μήπως μπορούμε να βρούμε τον επικίνδυνο που έκανε αυτή την φρίκη. Αρχικά αν κάποιος είναι στην περιοχή (Θηβών 74) και έχει κάμερες, να δει το υλικό μήπως και βρεθεί κάτι», γράφει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ