Μαθητές συγκέντρωσαν τροφές για τ᾽αδέσποτα του ΒόλουΑκούστε το άρθρο στο Spotify:Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου την Τρίτη 10 Απριλίου.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής ειδοποιήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης «Ελ-Λα Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού», ότι μετά από δραστηριοποίηση των μικρών μαθητών τους με θέμα «Αγαπάμε τ᾽αδέσποτα και το δείχνουμε», συγκέντρωσαν τροφές για τα αδέσποτα της φιλοζωικής. 

Συγκέντρωση τροφών για τ᾽αδέσποτα (Φωτο Ελ-Λα Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού)

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, με συντονιστές τους υπεύθυνους κ. Νίκο Μπουρούς, κ. Λάμπρο Μπουρούς και την κ. Φωτεινή Φιλίππου και τους εκπαιδευτικούς κ. Ελευθερία Ανθοπούλου, κ. Αναστασία Σπανού, κ. Κατερίνα Παυλίδου και την κ. Ελένη Μπουντούκου που όλοι οι εθελοντές της Φι.Ο.Β. θερμά ευχαριστούν! 

(Φωτο Ελ-Λα Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού)

Το πιο συγκινητικό είναι ότι μαζί με τις τροφές για τα αδέσποτα, χάρισαν στη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου το παραμύθι “Το Αδέσποτο Κουτάβι Ταξιδεύει” που επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά. 

(Φωτο Ελ-Λα Τεχνοδρόμιο Πολιτισμού)

«Όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση από τους εκπαιδευτικούς και σμίγει με την αγνή και άδολη αγάπη των παιδιών, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα!» αναφέρει η Φι.Ο.Β.


 

Σχετικά Άρθρα

Stay Connected

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ