Μία ξεχωριστή φιλοζωική επίσκεψη εθελοντών στο Δημοτικό Σχολείο Κοκκαρίου Σάμου

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη έκαναν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο του Κοκκαρίου, συνεχίζοντας τη δράση του στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αισθήματος της φιλοζωίας στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εθελόντριες του σωματείου συζήτησαν με τα παιδιά τις υποχρεώσεις ενός κηδεμόνα κατοικίδιου και πως μπορεί ο καθένας χωριστά να συμβάλλει στη μείωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και την βελτίωση της ζωής τους στις δυσκολίες της αδέσποτης ζωής.

Εντύπωση προκάλεσε η ενσυναίσθηση των παιδιών σχετικά με τα αδέσποτα ζωάκια, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα και τους έδωσε ιδιαίτερο κουράγιο!

Ακούραστοι δε, ήταν οι τετράποδοι βοηθοί του φιλοζωικού σωματείου Σάμου, «Κούκι» και «Ρήγας», που έκλεψαν τις καρδιές των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Το μάθημα βιντεοσκοπήθηκε από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πλάνα με ουρά», την οποία παρουσιάζει η σαμιώτισσα δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη με την οποία είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, λεπτομέρειες της οποίας θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας.

«Ευχαριστούμε πολύ την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Κοκκαρίου, την κ. Αδριανή Λαμπρινού καθώς επίσης τους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την υπέροχη φιλοξενία τους. Στο σημείο αυτό, δεν θα μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την υπέροχη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους!» έγραψε το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου με αφορμή την υπέροχη εκπαιδευτική επίσκεψή τους.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ