Ναύπακτος: Έδεσε τον σκύλο του από την ελιά για να τη φυλάει – Δεν φτάνει ούτε να πιει νερό, ούτε να ξαπλώσει

Έκκληση να απελευθερωθεί ένα σκυλί που βρίσκεται αλυσοδεμένο από μία ελιά στη Ναύπακτο απευθύνει η Γιώτα Παγκράτη, μέλος του συλλόγου «Φιλοζωική Δράση Ναυπάκτου». 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κ. Παγκάτη, κάτοικος της περιοχής που έχει ελαιόδεντρα έχει βρει έναν νέο σύστημα να τα ασφαλίσει αφού έχει δέσει με κοντή αλυσίδα τον σκύλο του από κλαδί για να φυλάει τις ελιές του από κλοπή, έχοντας δίπλα του ένα βαρέλι για να κοιμάται και νερό το οποίο αδυνατεί να φτάσει.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που μοιράστηκε η Γιώτα Παγκράτη στη σελίδα της στο Facebook την Τετάρτη 8/11, ο σκύλος δεν φτάνει στο δοχείο για να πιει νερό και αδυνατεί να ξαπλώσει στο “βαρελόσπιτό” του ενώ αναρωτιέται από πότε το ζωάκι έχει να φάει.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Α.Τ. Ναυπάκτου και σύμφωνα με την κ. Παγκράτη, η αστυνομία ανέφερε ότι “επιλήφθηκαν του περιστατικού”. Συγκεκριμένα είπαν στον ιδιοκτήτη να βάλει ένα μεγαλύτερο κουβά νερό και να δέσει το σκυλί λίγο πιο χαμηλά!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Γιώτας Παγκράτη:

Αντικλεπτικό σύστημα ελιάς
Μιας και το λάδι έχει γίνει χρυσός …ένας έξυπνος Ναυπάκτιος… είπε να ασφαλίσει την ελιά του.

Το ζώο δεν φτάνει να πιει νερό από το ασημένιο αντικέ κατσαρολάκι του… δεν φτάνει να ξαπλώσει το πολυτελές βαρέλι που έχει για σπίτι του… φαγητό ένας θεός ξέρει αν έχει.
Ενημερώθηκε το ΑΤ Ναυπάκτου το οποίο μας ενημέρωσε ότι «επιλήφθηκε του περιστατικού» Σε σχόλιο θα δείτε πως το επιλήφθηκε. Είπε στον βλάχο να βάλει ένα μεγαλύτερο κουβά νερό και να δέσει το σκυλί λίγο πιο χαμηλά!
Καμία ελπίδα!
Χ@@@@με για τον νόμο με το DNA …
Ποιος θα τον επιβάλει όταν δεν μπορούν να επιβάλλουν τα πιο προφανή!
Ps… το ζώο προφανώς και παραμένει εκεί!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ