Νερό από τον Δήμο Γλυφάδας για τα άλογα του Υμηττού

Υδροφόρα της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Γλυφάδας μετέφερε νερό στον Υμηττό για τα διψασμένα άλογα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση είναι παντού.

Το φιλοζωικό σωματείο «Help Horses at Ymittos» ευχαριστεί τον Δήμο Γλυφάδας και απευθύνει έκκληση για δωρεά τροφής. Ειδικότερα, αναφέρει: «Το είπε και το έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ήρθε με υδροφόρα του Δήμου Γλυφάδας και γεμίσαμε με νερό τις δεξαμενές για να έχουν νερό τα άλογα! Σας ευχαριστούμε θερμά που στηρίζετε την προσπάθεια που κάνουμε γι αυτά τα ζώα! Όπως αναφέρουμε συνεχώς, τα άλογα είναι πολλά (και σε λίγο καιρό θα γεννηθούν και άλλα) με την στήριξη από όλους θα τα καταφέρουμε! Κάνουμε έκκληση για δωρεά τροφής μιας και ο χειμώνας έρχεται… Μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες αλλά παίρνουμε δύναμη από όλους εσάς που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια»

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Γλυφάδας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, βρέθηκε ξανά δίπλα στα άλογα του Υμηττού.

Το φιλοζωικό σωματείο «Help Horses at Ymittos» είχε απευθύνει έκκληση για προσφορά στρωμάτων, προκειμένου να αποτρέπονται οι τραυματισμοί των αλόγων πάνω στους τοίχους.

Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση, με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Φουστέρη από την Πολιτική Προστασία γέμισε ένα φορτηγό με στρώματα και τα μετέφερε στο χώρο όπου παραμένουν τα άλογα μετά τις στειρώσεις.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ