Ο Φαρέλ Γουίλιαμς λανσάρει τη συλλογή “Dandy Dog Walkers” για τη Louis Vuitton

Από τις αρχές του 2023, ο διάσημος μουσικός και σχεδιαστής μόδας, Φαρέλ Γουίλιαμς, είναι ο Δημιουργικός Διευθυντής ανδρικής ένδυσης της Louis Vuitton. Και με την
επερχόμενη συλλογή “Dandy Dog Walkers”, φαίνεται ότι είναι νέος δημιουργικός διευθυντής της μάρκας πολυτελείας για σκύλους.

Απευθυνόμενη στους εύπορους σκύλους ινφλουένσερ και στους κηδεμόνες σκύλων, η συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει ως μέρος της προ-συλλογής ανδρών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 της Louis Vuitton.

Η συλλογή Dandy Dog Walkers περιλαμβάνει λουξ προϊόντα για το πολύτιμο κατοικίδιό σας, όπως χαρτοφύλακα σε σχήμα κόκκαλου, τσάντα σε σχήμα κουταβιού, δερμάτινα λουριά με μονόγραμμα, μπολ και σπιτάκι για σκύλους. Εκτός αυτών, θα κυκλοφορήσει μεταξωτή μπαντάνα με μονόγραμμα σε βασιλικό μπλε και χρυσό και μπερέ που θα απογειώσει το στιλ τους!

Όσοι αγαπούν τα σκυλιά τους είναι ντυμένοι με έναν τρόπο που είναι αναγνωρίσιμος από το μοναδικό στιλ του Φαρέλ. Τα φαρδιά παντελόνια, τα σορτς που συνδυάζονται με outerwear και οι σιλουέτες εμπνευσμένες από τα ρούχα εργασίας βασίζονται στη διάθεση που έχει δημιουργήσει ο Φαρέλ από τότε που διορίστηκε από τη Louis Vuitton πέρυσι.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ