Ο Gabriel Feitosa μεταμορφώνει το Πίτμπουλ του σε λεοπάρδαλη – Το grooming σε άλλο επίπεδο!

Ο ινφλουένσερ Bretman Rock και ο Gabriel Feitosa, ο καλύτερος καλλιτέχνης περιποίησης σκύλων, εξέπληξαν τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους όταν μοιράστηκαν βίντεο από όλη τη διασκέδαση που είχαν μαζί στη Χαβάη αλλά και την μεταμόρφωση της Kayu, το Πίτμπουλ.

Ο Bretman είναι τόσο εμβληματικός κηδεμόνας κατοικίδιων ζώων όσο και ινφλουένσερ μόδας και ομορφιάς, με το σπίτι του να ξεχειλίζει από σκύλους διάσωσης, γάτες, χελώνες και περισσότερες κότες από όσες μπορείτε να μετρήσετε.

Ο Gabriel είναι διάσημος για την απίστευτη τέχνη του στην περιποίηση σκύλων, η οποία τα μεταμορφώνει σε διάφορα ζώα, χαρακτήρες και πολύχρωμα σχέδια.

Ο Gabriel μοιράστηκε το story του που τον δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του και τη συνάντησή του με τον Bretman για να μεταμορφώσει την σκυλίτσα του, Kayu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bretman Rock (@bretmanrock)

Μόλις ολοκληρώθηκε το πρότζεκτ, οι τρεις τους απόλαυσαν στιγμές στην αγαπημένη παραλία του Bretman στη Χαβάη.

Ο Bretman μοιράστηκε επίσης τη δική του πλευρά της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένου του πώς ήθελε τα αποτελέσματα να είναι έκπληξη, ωστόσο δεν μπορούσε να περιμένει πολύ κι έτσι έδωσε σε όλους μία μικρή γεύση.

Όταν η Kayu ανανέωσε το λουκ της, έπρεπε να πάει στην παραλία για να το επιδείξει.

@bretmanrock Do you have a Leopard Dog even ? 🐕🐆🐾 @Gabe ♬ original sound – bretmanrock

Ο Bretman μοιράστηκε επίσης ένα Instagram Story με την Kayu να ξεπροβάλλει από το μοβ κλουβί της ως μία… λεοπάρδαλη!

Φωτο Instagram | @BretmanRock

Ο Gabriel Feitosa πηγαίνει την περιποίηση σκύλων σε άλλο επίπεδο. Μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας στη Βραζιλία, όπου ταυτόχρονα αναπτύχθηκε και η αγάπη του για τα σκυλιά. Ξεκίνησε να περιποιείται σκύλους όταν ήταν μόλις 12 ετών. Τώρα, 31 ετών, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους groomers σκύλων στον κόσμο και έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια followers ενώ έχουν γραφτεί άρθρα σχετικά με το πώς ο Feitosa έβγαλε 1,3 εκατομμύρια δολάρια το 2022.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ