Ο κ. Διαμαντής βγάζει βόλτα με καροτσάκι την 13χρονη ανήμπορη σκυλίτσα του

Μία φωτογραφία έχει την δύναμη να προκαλέσει κύματα συγκίνησης και πραγματικής αλληλεγγύης.

Οι περισσότεροι θα έκαναν τα πάντα για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Κι ένας συνάνθρωπος μας αποδεικνύει σε όλους ότι η αγάπη που τρέφει για το δικό του κατοικίδιο, ξεπερνάει οποιαδήποτε δυσκολία και οποιοδήποτε εμπόδιο. Αποδεικνύει πως όταν τα ζώα συντροφιάς είναι μέλη μιας οικογένειας, έχουμε χρέος να τα αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και με την φροντίδα που τους αξίζει.

Και καθώς τα κατοικίδια μας μεγαλώνουν, οι ανάγκες τους συχνά αλλάζουν. Στην Ελλάδα, που τα ζώα εγκαταλείπονται με αυξητικούς ρυθμούς, υπάρχουν κάποιοι κηδεμόνες κατοικίδιων που η λέξη “εγκατάλειψη” δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο τους.

Ένας κύριος από την Αθήνα έρχεται να μας το αποδείξει με μία φωτογραφία που απαθανάτισε ο φιλόζωος κ. Χρήστος Νταμπουλής.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον χαμογελαστό κύριο Διαμαντή παρέα με την σκυλίτσα του, την Αγάπη, που καθημερινά την πηγαίνει βόλτα με καροτσάκι.

Όπως αναφέρει ο κ. Νταμπουλής στην ανάρτηση που μοιράστηκε στην ομάδα «Άγγελοι με γούνα, μεταμορφώνουν την ψυχή μας», η Αγάπη είναι 13 χρόνων και δεν μπορεί να περπατήσει πλέον μεγάλες αποστάσεις και έχουν βγει βόλτα με το καροτσάκι τους.

«Άλλοι γηροκομούν τα σκυλάκια τους όπως ο κύριος Διαμαντής κι άλλοι τα παρατάνε σε μια ταράτσα ή αυλή η ακόμα και στο βουνό», αναφέρει.

«Να είστε σαν τον κύριο Διαμαντή υπόδειγμα για τα παιδιά σας ώστε να ξέρουν τι θα κάνουν και με σας στα δικά σας γεράματα», υπογραμμίζει και καταλήγει πως έστω κι ένας αν δει την φωτογραφία του κυρίου Διαμαντή και αλλάξει κάτι από ντροπή, αυτή η ανάρτηση πέτυχε τον στόχο της.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ