Ο οικοδεσπότης των βραβείων BAFTA 2024, Ντέιβιντ Τέναντ, εμφανίστηκε στην απονομή με τον σκύλο του ηθοποιού Μάικλ Σιν (βίντεο)

Ο Ντέιβιντ Τέναντ ξεκίνησε την απονομή των βραβείων BAFTA 2024 με τη βοήθεια ενός πρώην συμπρωταγωνιστή του και του τετράποδου φίλου του!

Για την τελετή, ο οικοδεσπότης Τέναντ ενσωμάτωσε πολλούς διάσημους φίλους του στον εναρκτήριο μονόλογό του, ξεκινώντας με τον συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες Good Omens και Staged, Μάικλ Σιν.

Οι φίλοι ηθοποιοί ξεκίνησαν το σόου απονομής των βραβείων με μια βιντεοκλήση σε μια ξεκαρδιστική επανεκτέλεση του Staged, της κωμικής σειράς στην οποία έπαιζαν φανταστικές εκδοχές των εαυτών τους.

Στο βίντεο, ο 55χρονος Σιν υπενθύμισε στον Τέναντ ότι υποσχέθηκε να φυλάξει τον σκύλο του ηθοποιού, που ακούει στο όνομα Μπαρκ Ράφαλο (που πήρε έξυπνα το όνομά του από τον ηθοποιό Μαρκ Ράφαλο), την Κυριακή, κάτι που ο οικοδεσπότης των BAFTA προσπάθησε να αρνηθεί.

«Δεν θέλω καμία από τις δικαιολογίες σου, Ντέιβιντ. Το υποσχέθηκες», του είπε ο Σιν. «Και δεν μπορώ να τον αφήσω με τη γειτόνισσα επειδή ούρησε στην κουζίνα της».

Ο οικοδεσπότης προσπάθησε να αρνηθεί και πάλι τη δουλειά, λέγοντας στον Σιν ότι από τότε που υποσχέθηκε για πρώτη φορά να φυλάξει τον σκύλο του, “προέκυψε κάτι άλλο”. Ωστόσο, ο Σιν επέμεινε, λέγοντάς του: «Λοιπόν, αυτό ακούγεται σαν δικό σου πρόβλημα», πριν αποχωρήσει θυμωμένος από την κλήση.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειές του, ο οικοδεσπότης έφτασε στη συνέχεια στο Royal Festival Hall του Λονδίνου για την τελετή με τον Μπαρκ Ράφαλο ντυμένο ταχυδρόμο, λέγοντας στην ασφάλεια: «Υπάρχει ένας κούριερ εδώ με κάτι για την παραγωγή».

Το κομμάτι του pet-sitting κορυφώθηκε όταν ο Τέναντ μπήκε στην αίθουσα – κρατώντας ακόμα τον σκύλο – για να αναλάβει την παρουσίαση και εντόπισε τον Σιν στην πρώτη σειρά, λέγοντάς του: «Γι’ αυτό ήθελες να κάνω dog sitting, για να μπορείς να κάθεσαι εδώ;».

«Θα πρέπει να πάρεις τον σκύλο», είπε ο Τέναντ, καθώς ο Σιν διαμαρτυρήθηκε.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ