Ο Ράσελ Κρόου πενθεί για την απώλεια του σκύλου του Λούις – Χτυπήθηκε από φορτηγό και πέθανε στην αγκαλιά του

Ο Ράσελ Κρόου πενθεί για το σκυλάκι του Λούις, το οποίο πέθανε στην αγκαλιά του όταν χτυπήθηκε από φορτηγό. Ο Κρόου έκανε μία ανάρτηση στο Twitter με μία φωτογραφία του σκύλου του.

Ο 58χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο του Λουίς, ο οποίος συνέβη στην επέτειο των δύο ετών από τον θάνατο του πατέρα του, σε μια σπαρακτική ανάρτηση στις 30 Μαρτίου.

«Αυτός είναι ο Λουίς, το Παπιγιόν. 16 μηνών. Μικροσκοπικός, θρασύς, γενναίος. Κέρδισε την καρδιά μου. Δυστυχώς σήμερα, στη δεύτερη επέτειο του θανάτου του πατέρα μου, ο Λουίς χτυπήθηκε από ένα φορτηγό», έγραψε ο Κρόου μαζί με φωτογραφία του Λουίς.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά πέθανε στην αγκαλιά μου ενώ του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπούσαμε».

Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο ηθοποιός μίλησε για τις επιπτώσεις της απώλειας του Λουίς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο συμπαρουσιαστής Κάιλ Σάντιλαντς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ρώτησε αν ο Κρόου ήταν καλά.

«Όχι, στην πραγματικότητα είμαστε λίγο συντετριμμένοι», απάντησε ο ηθοποιός. «Ήταν ένα τόσο όμορφο μικρό σκυλάκι και μας κέρδισε και διαμορφώσαμε τη ζωή μας γύρω του. Οπότε αυτό θα πάρει λίγο χρόνο για να το ξεπεράσουμε».

Αρκετοί διάσημοι φίλοι του Κρόου σχολίασαν το tweet του για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Τον Δεκέμβριο, ο πρωταγωνιστής του «A Beautiful Mind» ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που τον έδειχνε να αγκαλιάζεται με τον Λούις, φορώντας ασορτί μπλούζες πόλο Ralph Lauren.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ