Παρέα με τον σκύλο του ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Με ένα βίντεο στο TikTok ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, καλούσε τον κόσμο και κυρίως τους νέους να τον ψηφίσουν.

«Έφτασε η μέρα! Δώσε μου μισή ώρα από την Κυριακή σου. Δεν χρειάζεται να είσαι 18 χρονών, από 15 και πάνω ψηφίζεις! Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος. Βρίσκεις στο vote.syriza.gr το πιο κοντινό σου εκλογικό τμήμα, γράφεσαι επί τόπου, ψηφίζεις και δημιουργείς το μέλλον που θέλουμε. Πάμε επιτέλους να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε στον τόπο μας. Με τη νίκη», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, χαϊδεύει τον σκύλο του και παίζει μαζί του.

«Πάμε;», λέει στο τέλος και βάζει λουρί στην Φάρλι, παίρνοντάς τη μαζί του για την κάλπη.

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, το μεσημέρι της Κυριακής (17/9).

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε λίγο μετά τη μία στο εκλογικό κέντρο μαζί με τους συνεργάτες του και με τον σκύλο του και περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να ψηφίσει. «Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο», ανέφερε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Κεντρική προεκλογική ομιλία στο Θησείο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Θησείο, φώναξε στη σκηνή τον σύντροφό του τον Τάιλερ, ο οποίος παρακολουθούσε την ομιλία του και μαζί ανέβηκε και ο αγαπημένος τους σκύλος.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ